fredag 8. april 2011

Når det blåser ...

Menneskene er vant til å feire overgangen fra et år til et annet. Jorda har sine egne overganger, men med varierende sveip. Den starter på nye sykler hvert 5. år, hvert 200 år, og hvert 26 000 år - den siste er den aktuelle nå. Vi starter på en syklus som vil vare i 26 ooo år. Denne syklusen omfatter Pleiadenes stjernesystem som vår egen sol er en del av, og Jorda's bevegelse i forhold til vårt galaktiske senter og ekvator.

Mayaene visste nøyaktig øyeblikket for når Jorda måtte være koordinert med et punkt i Rommet, noe de refererer til som et 'vegskille' og en tid for åndelig oppvåkning. De visste nøyaktig hvor lang tid det ville ta mellom hver gang Jorda passerte dette punktet. De visste at en syklus rundt vår spiralgalakse tar 5 ganger 200 år og at vi hver gang Jorda passerer 26 000 år, ville oppleve kulminasjonen av det store spillet (Jorda forskyves ved polpunktene.)

Men vi kom ikke til Jorda for og sitte å gråte i ruinene, etter vår tapte virkelighet. Nå er det heller tida for å stå opp som den mystiske Fønix - fra asken! Bli gjenfødt og utforske en ny syklus - med et nytt og langt liv. Fønix ser ikke endetida som en slutt på alt, men som en helt naturlig overgang til det nye. Kroppen må endres for å ta del i den nye virkeligheten, lik floraen om våren. All tid vil en ny syklus følge den gamle når 'vinteren' er over. Som en slange bytter ham, bytter også Jorda ham, som menneskene og alt det andre som lever og ånder med henne (hudproblemer kan være en naturlig følge!)

Det er helt naturlig at mennesker som er med i denne prosessen, resonnerer annerledes etterpå - enn før. Vi ser livet i nytt perspektiv, og vi vet hva vi kan godta og hva vi ikke godtar. Derfor blåser det en 'frigjøringsvind' over verden nå. Jordskjelv og andre naturkatastrofer forteller med ekte intensitet hva og hvordan vi må beånde våre liv, for å bestå. Det er dette den store syklusen vi er inne i, forteller oss. At vi føler oss på gyngende grunn, svimmel, hodepine, tungpustet, trenger hvile, gråter, er trist og deprimert osv., er helt naturlig. Prøv å svinge med endringene og finne ditt stille punkt i kroppen - vær der så ofte du kan.

Et hamskifte tar alle gamle slør med seg og vi vil få presentert mange nye klarheter. Begrepet 'grensesprengende' vil få et nytt innhold etter dette. Vårt indre stille punkt kan bli vår utkikks-tønne, hvor vi søker ly når alt flyger hulter til bulter rundt oss. Følelser i opprør, kaos, desperasjon, kamp på liv og død, men også det motsatte kan oppvises og der må de som forstår hva som skjer - utgjøre fortroppen. Vit at du er ikke en del av dette, det er livaktige forestillinger, men ikke reelt. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å være rolig, og puste like rolig. Det er alt.

Ingen kommentarer: