onsdag 13. april 2011

Snart skinner lyset over Festbordet!

SaLuSa
13 April 2011
Channeler: Mike Quinsey
Se mer her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel


Det vil fortsatt ta en tid før SaLuSa og hans folk kommer i åpenhet - det er en avveining mellom lysets begge sider som avgjør når balansen for åpenhet er tilstede. Når kravene på begge sider er innfridd, er det fritt fram for offentliggjøring og møter med myndigheter i aktuelle land. Siden menneskene har fri vilje, er det ikke gitt at noen utenifra kan bryte inn å overstyre, derfor må både SaLuSa og andre avstå med sine besøk.

SaLuSa benytter anledningen til å berømme menneskene for deres evne til å tåle og utstå enorme utfordringer. Etter at vi ble skilt fra vår høyere bevissthet med glemsel, har vi likevel greid å knekke lysets kode og er snart fullt opplyst. Vi har all visdommen i oss - glemselen er på vikende front - og vi ser og forstår mer etter hvert som det nye avdekkes. Nøkkelen er; dessto mer vi forstår, dessto mer støtte får vi.

Livet må ikke være komplisert, sier SaLuSa, men på grunn av glemsel og liten forståelse sentrerte vi rundt egoet - og ble kompliserte. Alle kontrollerte hverandre, mye ble tolket som angrep og uenigheten spredte seg. Når vi løsner på snippen og ser hverandre som likeverdige, får vennligheten større spillerom og kjærligheten vokser i hjertene.

SaLuSa understreker at det tar tid å tåle verbale angrep og forsøk på kontroll, men det er mulig å la det passere uten å gi negativ respons. Litt trening - problemet forsvinner og alle møtes med ubetinget kjærlighet. Opprør bunner i ukontrollerte følelser - de ber om å bli kontrollert, og vi forstår at vi er den som skal kontrollere våre egne følelser.

Selvkontroll - når bevisstheten stiger, stiger også selvkontrollen (de går liksom hånd i hånd.) Når lyset stiger, stiger bevisstheten. Jo mer lys du absorberer, jo roligere blir du. Tenk deg hvor sterk energien blir, når mange samles og er på samme energinivå. Noen har erfart det, og vet hvor kraftig det blir.

Når lys-grupper vokser i antall over hele verden knyttes de sammen til et energetisk nettverk - dette løfter Jorda's vibrasjoner og den gamle dimensjonen forsvinner - den nye står til vår disposisjon. Vil du stige som lysvesen, er muligheten større enn noensinne - NÅ. Alle er vi energetisk forbundet, så det som rettes mot Én - vil merkes av Alle.

Lys-utviklingen som er igang, belyser også de lavere (mørke) energiene, som ikke tåler så sterkt lys før de overgir seg. I en slik prosess som er på gang nå, skapes det situasjoner med kaos - men de er kortvarige. Midt-Østen er et område med lave vibrasjoner - løsningen ligger hos befolkningen der - de har sin frie vilje. Dualitetens syklus avsluttes imidlertid nå - Enhetens syklus tar over.

Når jordboerne bokstavelig talt ser 'lyset' nå, kan også resten av universet avansere inn i høyere vibrasjoner - noe som gir en fin anledning til feiring. Den lille Jorda er i fokus for mye oppmerksomhet - universet er kjent med vår gedigne innsats. Vi er klare til å ønske SaLuSa og hans kolleger velkommen - vi vil møte denne varierte samling lysvesener med ubetinget kjærlighet.

Ingen kommentarer: