onsdag 20. april 2011

Oppdateringer fra Sheldan Nidle!

Sheldan Nidle 20 April 2011
Channeler: Sheldan Nidle
1 Muluk, 7 Kankin, 7 Ik
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel



Gledelig - Sheldan Nidle er tilbake!


Salamat Gajun! Mye har skjedd siden vi sist snakket med deg. Det som nå er svært tydelig, er at verden beveger seg stadig dypere inn i endringer på alle nivåer. Alt det dramatiske som skjedde i Japan, kom som resultat av energier i Moder Natur og i de mørke.

I mars dette året startet Moder Natur en prosess med å heve det tapte kontinentet, Lemuria, fra bunnen av Stillehavet - det første trinnet startet med det siste massive jordskjelvet utenfor kysten av det nordlige Japan. Et annet formål med dette er å endre energiene som omgir den japanske øygruppa. Det forbereder området rundt Japan på å bli hevet opp og skape et helt annen overflate på hele øygruppa. Dette vil etter hvert føre til ytterligere skjelv sør for Japan. Alle de geofysiske endringene angår også forandringer i Jorda's totale bilde. Sjøl om Japan-skjelvet ble initiert av Moder Jord, var etteskjelvene forverret eller skapt av enheter som tilhører den mørke gruppa.

Siden slutten på 1990-tallet har vi arbeidet med våre Jord allierte for å avslutte forskjellige former for mørke forstyrrelser i mange aspekter av Moder Jord og oppvåknings-prosessen. Det har blitt lenge å vente på synlige resultater for deg, og frustrasjonen stiger blant de av dere som lengter etter å se starten på en ny æra for planeten din. Vi deler dine tanker og øker presset på våre Jord allierte hver dag for å fullføre det vi alle venter på. Møter mellom oss fokuserer på alvoret i situasjonen og vi er klar til å sette igang visse tiltak for å presse igjennom viktige beslutninger, men vi avslører naturligvis ikke detaljer rundt dette nå.

Vi har ofte nevnt en spesiell cutoff dato, noe som medførte at ansvaret er overført til oss - fra Jorda. Vi ønsker å unngå denne 'action-of-last-resort' og har følgelig formant våre allierte på Jorda om å avslutte 'dragging their heels'! Den foretrukne tidsplan er ikke lenger relevant og ikke i overensstemmelse med den som ble lagt ut i Himmelens dekreter. Det er Himmelens Tidsplan som idag må bli påskjønnet. Det er mye på mange nivåer som skal stemme. Moder Jord trenger din støtte når hun arbeider med sine endringer. Dine fler-plans fysiske og åndelige forandringer roper også på mer gjennomtenkte metoder for healing enn det som er tilgjengelig idag. Vi vil forsikre deg om at vi arbeider hardt med våre allierte på Jorda for å nøytralisere de mørke.

I alle oppdrag med første kontakt til Jorda, ledes vi av Himmelens Hierarkier. Vi er klar over at mange stiller spørsmål ved at det tar så lang tid når så mange lider. Vi deler også ditt ønske om å løse alle oppgaver for deg og Moder Jord, men det er viktig å huske, at det er mer infløkt enn som så. Det gjelder det primære målet med denne Skapelsen: Komme til en enighet mellom mørket og Lyset. Det som skjer på planeten Jorda er ikke bare en kamp mellom de to eldgamle fiendene (Lyset og mørket), men å skape en enhet av de to motstridende kreftene for å oppnå et Stort Lys. Dette Store Lyset skal være pådriveren for gjennomføringen av den guddommelige planen i andre halvdel av denne spesielle Skapelsen.

Idag snakket vi om utviklinga i din verden. Jorda er i endring og endringene er satt til å skynde på ytterligere i månedene framover. Det er viktig for deg å være forberedt på dette og å bruke kunnskap om det som skjer, til å være en kilde til stabilitet og trygghet i dine nære omgivelser. De store endringene er nesten over deg! Vit, kjære Ene, i ditt Hjerte av Hjerter, at de utallige tilbud og endeløse framgang av Himmelen, er faktisk ditt! Slik er det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Ene og Vær i Glede!)

Ingen kommentarer: