mandag 25. april 2011

Gaia's budskap - april 2011!

Gaia's Message April 2011
a message from Mother Earth/Gaia channeled by Pepper Lewis
Friday, 15 April, 2011 (posted 25 April, 2011)
Dear Pepper and Gaia


Sammendrag fra Gaia's budskap:
"Gaia har sagt at menneskenes handlinger ikke kan skade Jorda (Gaia). Pepper Lewis snakker med Gaia om dette på nytt, og spør om ikke menneskenes handlinger kan skade Jorda. For eksempel - hvis det kommer en tredje verdenskrig med bruk av atomvåpen? Så kan det ødelegge alle livsformer i mange områder på planeten. Og siden Gaia og vi er ett, vil vi også ødelegge oss sjøl - fysisk. Ville ikke det også skade Gaia? Hvis vi ikke skader Gaia eller oss sjøl, hvorfor da bekymre oss for boring etter olje i Arktis? Bruk av giftige plantevernmidler? Dumping av avfall i elver og hav? Hvis vi tar uttalelsene bokstavelig, kan det bety at menneskeheten ikke trenger å endre sin atferd? Eller å bry seg om andre mennesker - og heller ikke planeten?

Menneskeheten kan ikke (bevisst eller ubevisst) påføre varige skader på Jorda. Jorda er et selvlærende, et selvhealende 'system', og det samme er menneskeheten (hele dyreriket.) Min 'sentience' vet hva menneskeheten er i stand til - fra det beste til det verste. Dere er ikke den første rasen som har tenkt på kjernefysiske våpen, eller eksperimentert med det. Lenge, lenge før denne Jorda, var det en annen atom-tid med kjernefysiske eksplosjoner i verdensrommet. Mange av dem som idag er opptatt av å beskytte Jorda, var den gangen overgripere - livet viser seg på dette viset. Den gangen ble det sagt at det ikke skulle skje igjen, men igjen holder menneskene pusten og betrakter sin egen destruksjon.

Menneskeheten er i stand til å ødelegge livet så langt det er utviklet, men ved å gjøre det legges så mye i ruiner. Mennesket er i stand til å maltraktere hele planetens ytterside og det mangfoldige livet. Dette til tross, Jorda ville snart vise en ny side - like skinnende som før. Gaia er ikke fremmed for farene ved menneskehetens daglige spill, og de mørke tankene som hele tida frister. Det er gangen i 3d det, spesielt nå på eggen over til neste tidsalder. Vær klar over at det er en intelligens som omgir og beskytter både tanker og handlinger. Den guddommelige intelligensen som strekker seg hinsides Jorda, har overlevd alle tider - verdifull og dyrebar. Skyggen er dens følgesvenn, lyset dens refleksjon og sannheten dens budbringer.

Om menneskene skader andre vesener enn seg sjøl, eller ikke, vil vise seg. Mine ord er ikke årsak god nok for menneskene, til å justere atferden. Det er en invitasjon til å gjøre det raskt, uten skyld eller fordommer. Det er det beste for menneskene å se mot framtida med kreativitet og å handle raskt for å reparere og gjenopprette de skadene som ikke støtter helhet og velvære. Jo lenger skyld og andre lavere energier får råde, desto lenger tid vil det ta å innta visdommens vidder for utvikling og god vekst."

Les her: http://spiritlibrary.com/messages

Ingen kommentarer: