tirsdag 19. april 2011

Snart åpner de hemmelige arkivene!

Hemmeligheter om Alexandria Biblioteket
Master Guide Kirael, gennem mediet Kahu Fred Sterling
http://www.sigfred.aab-net.dk/kanal-ny.htm
http://www.kirael.com/


Det er fantastisk interessant å lese Kirael og Kahu Fred Sterling sine kanaliseringer - de er spekket med kunnskap og gammel viten. Unn deg et dypdukk i denne kanaliseringa. Søk på adressene over.



Kirael og Kahu Fred Sterling gir til beste historien om at det foreligger lagrede dokumenter under Vatikanet - dokumenter som i sin helhet ikke er kjent av noe menneske som lever idag. Paven er den eneste som har adgang dit, men sjøl ikke Paven har satt sin fot der på lenge, lenge.

En dag vil all informasjon flyte ut derfra, rasende fort og uendelig skjønt, og verden vil suge til seg energiene i alt som er blitt holdt skjult så lenge. Det er også historier fra andre sivilisasjoner utenfor planeten Jorda der, og det er hovedårsaken til at dokumentene er innhyllet i hemmelighet i et bortgjemt bibliotek under Pavens bolig i Vatikanet, Italia.

Et eller annet sted i Washington, D.C., er det 184 bokser, omkring 4 fot i lengde og 2 fot i dybde, og fullpakket med informasjon om et stjernesystem svært nær Jorda.

Her er også all ønskelig informasjon om Biblioteket i Alexandria, som deler skjebne med Biblioteket i Vatikanet, og er holdt borte fra menneskelig kunnskap. Det vil også komme for en dag tiltross for at det er brent opp til flere ganger. Intet er umulig for Mestere!

Men Kirael forteller at det er arkiver også i Amerika, Frankrike, Pyramidene - Bagdad, Athen, Afrika, Polynesia, Asia osv. Det vrimler rett og slett av slike arkiver, viser det seg. Noe vil skje med en skriftrull som bare venter på å bli oppdaget. Det knytter seg en viktig historie til nøkkelen som skal låse opp for de filosofiske skriftene som skjuler seg der.

Vi får også ukjent og interessant stoff om Platon, Aristoteles og Alexander den Store, m.fl., og om "De ti prinsipper" - det er dypt integrert informasjon i de prinsippene. Og så hvalene da - de inneholder all informasjon om alt!
Og kvinnene som holdt på å bli f o r vise!

Ingen kommentarer: