tirsdag 19. april 2011

Ny Vibrasjon og Ny Signatur

~ Earth Wobble ~
Earths New Vibrational Signature
Steve Rother April 2011 The group
http://lightworker.com/beacons/


Sammendrag fra kanaliseringa:

Synonymer mellom det ytre og det indre viser seg ved at det ytre speiler det indre. Det er stor bevegelse i menneskemassene på Jorda, de må flytte på seg enten frivillig eller ved tvang (flukt.) Dette speiler Jorda ved å bryte ut i katastrofer av forskjellig slag - en bekreftelse på at Jorda absorberer og omsetter menneskenes tanker til sitt språk.

En tilsynelatende planløs vandring og forandring, kommer av at så mange kjemper mot de endringer som er på gang, mens andre igjen tror de har gjort noe galt og dette er 'resultatet' som utløser turbulensen. Det oppstår forvirring i menneskesinnet og energiene kommer i opprør.

Det viser en meget sterk forbindelse mellom folk og planet.

I naturen er det synkroniteten som virker, og derfor inntar vi våre høyere potensialer med tanke på neste dimensjon. Det skjer også med Jorda. Og atter et perspektiv er utviklingen av Ild-Ringen i Stillehavet - dette er lungene til Jorda. Uten energiene fra Stillehavet ville ikke Jorda hatt karbondioksid nok, til at vi kunne levd et vellykket liv her.

Den energien som frigjøres på Jorda åpner portaler, som i sin tur medvirker til at den nye Jorda oppstår. I takt med de høyere vibrasjonene har også Jorda fått ny vibrasjons-signatur, i likhet med oss. Når Jorda sender de nye skjelvene skaper hun, sammen med den universelle energien, illusjon på den fysiske planeten.

Det er slik hele prosessen begynner. Skaperen har en idé - sender den ut som en tanke formet som et hologram - vi opplever dette hologrammet som planeten Jorda - og selve vår eksistens.

Når vibrasjonene er så høye som de er, oppstår det titt og ofte mirakler. Nye inntrykk kommer hjerteveien etter hvert som vibrasjonene utvikler seg - til forskjell fra i 3d når inntrykkene kom gjennom hodet.

Fargene er renere - og det er lett å kjenne forskjell på det ekte, og det uekte, ved det som harmonerer med oss. Det er kjærligheten og den er nærende. Poenget er ikke hva som er rett og galt, poenget er hva som er i harmoni.

Det er en universell energi som er grunnlag for all energi i enhver form, og den føles som kjærlighet. Ved å elske alt, også frykt og katastrofer - til og med om huset flyter nedover elva - elsk det. Vi må forstå hva det handler om, se alt med nye øyne (det er en illusjon her som setter oss på prøve og som vil ha fram ubetinget kjærlighet gjennom oss mennesker.)

Alt er nytt - ingen grunn til frykt. Det nye er her, se det og forstå det med din nye vibrasjons-signatur - uttrykk den i den nye Jorda's vibrasjons-signatur, dette har aldri skjedd tidligere. Dette er det NYE. Vis respekt. Yte hjelp. Spill i samklang.

Ingen kommentarer: