mandag 11. april 2011

Tøm kofferten for gamle 'skjønnheter'!

SaLuSa snakker til oss igjen, fra Sirius. Han / Hun er stadig på farten med forsikringer om at vi er i gode hender. Og vi tror på det. Men vi forstår samtidig, at vi ikke trenger å somle så veldig. Vi kan sette opp farten en smule, uten at det fører til katastrofer. Jeg har fanget 'ånden' i SaLuSa's melding, og skriver det ned på min måte.


Snart kan vi skape og 'uskape' alt etter som vi lyster. Mange har sikkert merket at det ikke blir så mye avfall lenger fra oss, så jeg tror vi allerede har begynt å beherske kunsten med å 'uskape'. Farge og lyd går hånd i hånd, sier SaLuSa, og det blir også stadig mer klart i vår hverdag. Dette er slike lyspunkter som burde få alt som ikke er lyst og lett, til å forsvinne.

Kanskje har vi lett for å kople inn det gamle skjemaet, som gikk ut på å ta hensyn til smertene hvor og når de enn dukket opp. Hvis du bare husker å ikke bry deg, og ikke gi slike eldgamle ytringer oppmerksomhet, forsvinner de. Det er bare etterveer eller litt av bagasjen fra dimensjonen vi forlot, som enda ikke er utpakket og renset.

Hele dette store skuespillet vi kaller det store Skiftet, er en bevissthetsøvelse som det er om å gjøre og forstå og ta i bruk. Alle vil vi utvide bevisstheten framfor å rote videre i tenkte smerter og pinsler og kriger og katastrofer. Vi deltar i et lotteri hvor vi har vunnet topp-gevinsten og kan velge på øverste hylle - så hvorfor ikke?

Følg intuisjonen når den snakker - det gjør den nemlig hele tida. La det 'gamle' hodet hvile, det er som en koffert full av gamle klær som trygler om å bli brukt tross huller og skitt. Så snart tvilen kommer listende, er du i ferd med å tape. Vi har lurt oss sjøl i evigheter - er det ikke nok? Vi har også organisert oss i parti-politiske partier og latt de spille seg ut mot hverandre. Vi har prøvd alt.

Nå er det tida for å gå hele vårt gamle nettverk igjennom, og 'uskape' alt som står i veien for den nye bevisstheten som vi trenger for å skape en ny sivilisasjon. Det er ett begrep vi må gi en helt ny definisjon først - og det begrepet er Respekt. Begrepet respekt har blitt brukt til å kamuflere løgner med, og derfor fylt med uekte følelser.

Opp i vaskebaljen med misbrukte begreper - la stor-rengjøringa starte. Jorda har også vasketid nå. Og rundt oss flyr de 'usynlige' og tar i et tak her og et tak der. Bekymringer er overflødige. Alt det vi liker så godt av materielle gjenstander idag, kan vi bare gjenskape med ny bevissthet i den nye boligen. Klesskapet kan vi stadig fornye - alt kan vi fornye - uten at det koster oss noe. Hva venter vi på?


Les SaLuSa for 11. april 2011, kanalisert gjennom Mike Quinsey:
http://lightworkers.org/channeling/129029/salusa-11-april-2011

Ingen kommentarer: