tirsdag 26. april 2011

Alt i miljø fra Altimar

Richard Boylan, Ph.D., LLC, Councillor of/for Earth
Email: drboylan@sbcglobal.net
Website: www.drboylan.com
Diamond Springs, California 95619, USA


Et åpent brev ble sendt ut fra Dr. Boylan i 2008, til alle UFO-interesserte. Kanskje er det noen nye genuint miljø-interesserte lesere som kunne like å se dette på trykk igjen. Etter min mening har vi noen fantastiske naboer, så det er ingen grunn til å se dystert på framtida. Det ordner seg!

Originalen kan leses her:
www.drboylan.com
http://www.pathwaytoascension.com/galactic_messages.html



"The Altimarians Have Landed!"

"28. januar 2008, skrev Dr. Richard Boylan, Ph.D. et åpent berv til UFO-fellesskapet og andre interesserte. Her avslører han at de 'mørke' har planer om å iscenesette et angrep på Jorda som en mulighet for å erklære en militær lov for en 'Ny Verdens-Orden' (New World Order.) Det blir forsikret om at - Star Nations - ikke akter å la dette skje, men kunnskapen om dette kunne være nyttig for beboerne på planeten, mener han.

Deres oppgaver skulle dreie seg om å bøte på miljømessige skader på økosystemet på Jorda.

Deres oppgave går ut på å arbeide med det jordiske økosystemet. De ser fram til å møte topp kvalifiserte forskere i et samarbeid for å bevare miljøet. Våre forskere skulle læres opp og settes inn i den avanserte teknologien de brukte, for å rense opp fortere enn det jordboerne kunne greie på egen hånd uten den avanserte miljøkunnskapen og utstyret de hadde.

Altimarians var hurtig på plass. De slo seg til på et avsidesliggende sted på den vestlige halvkule. Deres eksakte ankomst og plassering ble holdt hemmelig av sikkerhetsmessige årsaker.

Det globale plutokratiske kartell, de 'mørke', ønsket ikke slike forskere til Jorda fordi Altimarian 12, til slutt ville arbeide sammen med forskere fra Jorda i åpne, ikke-klassifiserte arbeidsprosjekter, som ville føre til at de 'mørke' ble dekket av UFO'er og dermed ikke troverdige. De 'mørke' frykter at forskerne fra stjernene ville avslutte den etablerte UFO-kontrollen, samt å avslutte de 'mørkes' monopol over avansert teknologi som de 'mørke' har plagiert fra starcraft de i hemmelighet har skutt ned. De 'mørke' har vært på jakt etter Altimarians forskere, og er forberedt på hensynsløst å ta dem.

Et halvt år tidligere, 7. juni 2007, annonserte Dr. Boylan at menneskene ønsket utenomjordiske velkommen blant oss, og
Star Nations avgjorde da at den beste måten å starte dette på, var med en liten arbeidsstyrke på et dusin utenomjordiske. De 12 personene fra planeten Altimar, som går rundt en rød dvergstjerne i systemet som inkluderer Bamard's Star er mellom 6 og 7 lysår fra Jorda.

De er alle svært avanserte miljø-forskere. Hver er ledende innenfor sitt felt, noe som tilsvarer en jordisk Ph.D.-kompetanse innenfor hvert spesial-område. Her på Jorda vil de hjelpe til med å arbeide med våre (ikke-'mørke') forskere og assistenter. De vil lære våre forskere at det går raskere med oppryddingen, med det avanserte teknologiske utstyret, enn uten.

Altimarians er hybrider, med ekte Altimarians gen, men var 'bioengineered' med akkurat nok menneskegener tilført for å gi dem lunger og andre attributter så de kunne overleve på Jorda uten kunstige hjelpemidler for luft og gravitasjon.

Deres stjerne er mer dempet enn vår sol, derfor synes de vårt sollys blir for sterkt og vil tilbringe mesteparten av tida i skyggefulle omgivelser eller innendørs, eller også arbeide om natten.

Altimarians har stor sans for humor, men tar sitt arbeid for miljøet svært seriøst. For enkelhets skyld kaller de seg ved menneskenavn.

Chris og Oman er to teknologiske eksperter. Deres arbeid er fokusert på å reversere skader på miljøet og alt levende, forårsaket av menneskets teknologi. Deres teknikker er så avansert at i mange tilfeller fungerer de uten bruk av fysisk utstyr. De skal justere skadelige ubalanser i jordens elektromagnetiske felt, forårsaket av menneskelige handlinger bl.a. ved de 'mørkes' hemmelige våpen-tester.

De tre botaniske spesialistene er Fred1, Alvin og Luke. Fred1 spesialiserer seg på plantelivet ved (riparian?), strandlinjer og kystnære områder. Alvin's spesialisering er under vann, plantelivet i elver og ferskvann. Luke arbeider med det som vokser i havet og ved elvemunninger.

En av to kvinner på teamet, er Mada, hun er spesialist på å rense energi. Hun arbeider med levende 'energisystemer' som er i ubalanse. Mada bruker sin kompetanse i avansert energiarbeide og healing-teknikker (noe analogt til vår homøopatiske- og psykoterapeutiske behandling) for å korrigere negative og forvrengte energimønstre i alt levende og oppnå healing.

Det er fire eksperter på jord-, luft-, vann- og ild-miljøer. Tom arbeider med Gaia, Jorda, som til og med våre forskere nå anser som et levende vesen / bevissthets-utvalg av økosystemer med gjensidig påvirkning. Tom vil balansere forstyrrelser i Jorda som følge av menneskelig påvirkning. Alfred vil arbeide med healing av miljømessige skader påført luft og atmosfære. Sam vil korrigere skader på hav, elver og innsjøer. Fred2 vil fokusere på ild-elementet, inkludert forstyrrelser som påvirker magma og lava.

Den andre kvinnen, Amanda, teamets kommunikasjons-spesialist, vil være lagets Public Information Officer, og vil arbeide med oversetting og språkproblemer for å avklare misforståelser i kommunikasjonen mellom Altimarians (heretter kalt A-Team) og miljøforskere fra Jorda som arbeidet sammen med A-Teamet. I tillegg til sine språkkunnskaper, bruker også Amanda sine ferdigheter i telepati til å kommunisere med ulike ikke-menneskelige arter.

A-Team-trener / Administrator Gene, er også opptatt med kommunikasjon på vegne av A-Team, og vil være involvert i å bringe meldinger fram og tilbake mellom Altimarians og deres jordiske medarbeidere. Ved behov vil han også utføre plikter som offisiell talsmann for A-Team.

Som representant for Jorda, i Star Nations styre, vil jeg samarbeide med Gene og Amanda ved offisielle anledninger. Det kan dreie seg om å introdusere dem for den offisielle verden når vi jordboere har eliminert de 'mørkes' trussel vedrørende livet til Altimarians.

Altimars vitenskapelig team har sett fram til å komme til Jorda for å hjelpe oss med å rydde opp i vårt miljø. De forplikter seg til å være her, og til å gjøre et grundig arbeid. Altimarians har en dyp kjærlighet til Jorda og det eksepsjonelle bio-mangfoldet her, helt særegent i galaksen. Det er Altimarians plan å starte dette svære og omfattende miljø-prosjektet på Jorda, for å rydde opp i havet - men også mindre prosjekter med opprensking der det er giftutslipp.

På spørsmål til Communications Officer Amanda, hva som var Altimarians generelle forsikringer til jordemenneskene, svarte hun; "Vi kommer i fred, for å hjelpe."

De kommer i tjeneste for det felles beste, men de kommer ikke til å gjøre alt for oss. Det vil skape ubalanse. Vi trenger å lære av våre feilgrep, og å gjøre det godt igjen.

Jeg vet at titusener av dere vil ønske dem personlig velkommen. Vi må likevel huske, at de allerede er engasjert i miljøreparasjoner - det har topp prioritet. Jorda er i en kritisk tilstand. A-Team kunne ikke få gjort arbeidet sitt, om de brukte tida på å hilse på alle som ønsker å møte dem.

De 'mørke' kan også forsøke å angripe om Altmarians opptrer offentlig, så publikums direkte kontakt med Altimarians må utstå til den 'mørke' trusselen er tatt hånd om. Altimarians vil ikke bli drept, og heller ikke vil de la noen skade skje på potensielle besøkende som skulle bli "collateral damage" ved et 'mørkt' angrep.

Star Nations lover at Altimarians vil stå fram offentlig når det er hensiktsmessig å gjøre det. Det vil nok ta en stund.

I mellomtida er vi travelt opptatt med vårt eget miljø-healing-arbeid, og med å ta tilbake vårt samfunn fra de rike, mektige materialistiske kontrollørene før de ødelegger det helt. Når dette er utført, vil en åpen presentasjon av de 12 Altimarians skje.

I lyset

Richard Boylan, Ph.D."

Ingen kommentarer: