torsdag 13. november 2014

Utdrag fra det store Verdensbildet!

Jeg anbefaler interesserte å gå inn på;  The Greater Picture 

13 familier i vår verden danner et Brorskap som kaller seg "Illuminati".  Det er 13 enormt rike familier.  Noen selskaper som skjuler seg bak de 13  er;  Reuters, Associated Press, Federal Reserve Bank (Fed), samt de største farmasøytiske selskapene i verden. Kjente familienavn i denne sammenheng er;  Rockefellers, Rothschilds, Morgans og flere med like kjente navn.  

Hvem tror du grunnla de store internasjonale organisasjonene som FN, NATO, Verdensbanken, Det internasjonale Pengefondet og Verdens Helseorganisasjon? De samme navnene går igjen her også!

Denne galskapen fortsetter;   Hvem regjerer på toppen av hemmelige samfunn som Frimurerne og direkte religiøse institusjoner som Vatikanet og har egenhendig utdannet nesten alle gjeldende verdensledere?  Det er den samme lille gruppen mennesker som er listet opp foran. Navnet er Illuminati!

Denne gruppa danner et brorskap som kaller seg "Illuminati". Kjernen består av 13 enormt rike familier. Bill Gates blir som en fattiggutt i forhold. Til tross for dette, så er de sjelden eller aldri nevnt i nyhetene! De har dannet et verdensomspennende nettverk som omfatter nesten hver organisasjon som har en viss makt. Fra statsledere til hemmelige tjenester, og fra universiteter til restaurantkjeder som McDonalds. Du ville ikke tro dine egne øyne hvis du fikk se alle Illuminati-institusjoner stilt opp på rad og rekke.

Denne Cabalen styrer også alle de store mediene (unntatt internett). Vår verdensanskuelse blir som d'herrer vil den skal være. Det vi får se er ikke sannheten, nei, den er mye, mye større!

Heldigvis, i dag, det er andre måter å skaffe nyttig informasjon på, bortsett fra de vanlige media, spesielt siden det kommer på internett. I land som India og Tibet og blant mange urfolk i hele verden kan du finne informasjon som er nesten ukjent i Vesten. I likhet med de gamle Sumeriske tekster for eksempel. Gjennom årene har mange mennesker publisert verdifull informasjon som vanlige medier har knapt gitt oppmerksomhet. Dette kan være, varslere fra hemmelige tjenester og "black ops" kretser (regjeringens hemmelige prosjekter), avanserte vitenskapsmenn, mennesker med nær-døden-opplevelser, mennesker som kan kommunisere med utenomjordiske eller den avdøde, med medier og regresjonsterapeuter.

Vi er en internasjonal gruppe av forskere som ikke er hindret av dogmer eller profesjonell forvrengning. Vårt eneste verktøy er vår fornuft. Vi kommer fra alle samfunnslag (fra leger til lærere og fra oversettere til malere), vi er nysgjerrige og har åpne sinn. I mange år har vi gjennomført  studier av alle kildene som er nevnt foran. Akkurat som mange andre mennesker som har innsett at det er bedre å slå av TV og kaste avisen hvis ønsket er å lære noe. Vi kommer til den konklusjon at det bildet media maler for oss, ikke er riktig i det hele tatt. Hvordan ting faktisk fungerer i vår verden og i alt rundt, det utgjør et stort puslespill som viser seg å passe perfekt.

Dette nettsted er klar til å bruke puslespillet!

For det første, la oss oppsummere hele historien på en A4, for de som ønsker å vite alt på fem minutter :)

Hvis det ikke direkte matcher ditt eget verdensbilde, så er ikke det noe problem! Bare sette det bort en stund. Ifølge enkelte forskere går justering av verdensbildet gjennom smertesenteret i hjernen, og selvsagt ønsker vi ikke fra vår side å forårsake hodepine;)
Hvis du har lest gjennom alt, sjekket våre kilder, og du fremdeles ikke er enig med oss - gjerne skrive til oss! Kanskje vi kan lære noe av deg.

Ok, here we go ...

Ingen kommentarer: