mandag 17. november 2014

SaLuSa, 14 november, 2014

Ingen ting vil få lov til å stanse Lysets fremmarsj før det gjennomsyrer alle aspekter av deres liv. Når den tiden kommer, vil de mørke Sjelene har blitt etterlatt, i det de har bestemt sin egen fremtid gjennom de handlingene de har gjort frem til nå. Alle sjeler vil befinne seg nøyaktig der de er ment å være, på bakgrunn av både sine handlinger og sine intensjoner. Ingen kan komme unna konsekvensene av disse, men feiltrinn vil ikke nødvendigvis hindre dere i å stige opp. Det er intensjonen deres som teller og enkelte ganger er det slik at dere, selv med de beste intensjoner, kan gjøre feil. Dersom du har tatt beslutningen om å følge Lysets Vei vil du bli få hjelp underveis, og med mindre du lar deg distrahere og kommer på vidvanke, så skulle du nå ditt mål. Hvordan du gjør fremskritt avgjøres av ditt vibrasjonsnivå, som ved et bestemt punkt vil resultere i din Oppstigning.

Vi fortsetter å følge med på de fremskrittene dere gjør på vei inn i den Nye Tidsalderen og vi overvåker nøye aktivitetene til de mørke Sjelene. På mange måter er de på sitt aller farligste når de kjemper en kamp de vet de vil tape, men vi har tilstrekkelig kontroll til å sikre at de ikke kan hindre eller stanse fremskrittene. Fremtiden deres er allerede fastlagt, nesten som et veikart, og om ikke lenge vil dere vite uten tvil vite hvordan fremtiden deres vil se ut. Sakte men sikkert inntar våre representanter på Jorden posisjoner som vil sikre suksess. Ved så å gjøre har vi vært i stand til å sikre at hendelser går i Lysets favør, samtidig som det bremser eller hindrer muligheten for dem som er i opposisjon, til å blande seg inn. Slike tiltak er tillatelige nå som dere er tilstrekkelig langt kommet til at det klart indikerer deres intensjoner om å følge Oppstigningens vei.

Til mennesker som er av Lyset vil vi be dere om å holde dere på deres vei, uten å vingle eller tvile. Dere er allerede på veien som leder til suksess og etterhvert som tiden går vokser den raskt, og stadig flere sjeler våkner opp og ser sin oppgave. De fleste Lysarbeidere er del av det vi kaller den tause majoriteten som uopphørlig utfører sitt arbeid uansett hva som skjer omkring dem. Deres styrke kommer fra en mektig Lysets kraft som også vekker mange sjeler omkring dem. Dere har gått gjennom prøvelser og kriser i mange århundrer, men nå er tiden kommet for at dere skal høste belønningen for alle deres anstrengelser. Lyset øker eksponentielt og påvirker alt i hele verden. Forandringene er kanskje ikke synlige ennå, men med tiden vil det bli åpenbart at en ny energi har slått rot på Jorden.

Massemediene er ennå i høy grad kontrollert, men Internett har fått et slikt enormt omfang at det er en gullgruve av informasjon og det er så mye dere kan lære derfra. De mørke er selvfølgelig klar over dette og legger ut løgnaktig informasjon, men dere burde være i stand til nå å identifisere nettsider som er av denne sorten. Dere har allerede en rekke navngitte kilder og nettsteder dere vet dere kan stole på, og som er vel kjente. De mørke vil forsøke å forvirre dere med falsk informasjon, men ved å være nøye med å bruke deres skjelningsevne vil dere være i stand til å indentifisere den. Faktum er at det er en overveldende mengde informasjon tilgjengelig og dere kan kjenne hvilken som er av Lyset.

Det er mange ting som skjer på Jorden som er "oppmuntret til" av dem som har satt seg fore å villede folk. Falske rykter blir satt i omløp og det resulterer i forvirring, men nå skulle dere være i stand til å gjennomskue slike hendelser for hva de er. Alt som er av Lyset vil stå støtt og tåle tidens granskende blikk, men stol på intuisjonen deres når det gjelder alt annet. Dere vil til tider kunne ta feil, men lærer av det og går videre. Testen på hvor langt dere er kommet er i hvilken grad dere klarer å holde dere uberørt av hva enn det måtte være som skjer omkring dere. Stå fullt sentrert og støtt på den veien dere har valgt å gå, så vil dere ikke bli påvirket av noen forsøk de mørke gjør for velte dere av veien. Etter hvert som tiden går vil dere finne at ting blir mye lettere å takle, og at sannsynligheten synker for at de kan gi dere noen problemer.

Når dere nærmer dere slutten av året vil tankene deres vende seg mot hva dere kan forvente dere av det Nye Året og vi kan fortelle dere at det vil bli husket for fremskrittene som ble gjort for å gjøre virkelighet av Oppstigningen. Det vil komme avsløringer som vil tydelig vise dere at dere er på vei inn i forandringene som etter hvert vil bli helt åpenbare. Etter hvert som innflytelsen fra de lavere energiene blir mindre effektiv vil dere gjøre raske fremskritt, uten å bli påvirket av dem. Det vil bli en gledens og lykkens tid når sannheten om deres historie blir avslørt og deres fremtid er sikret.

Takket være vår innsats og Lysarbeidernes anstrengelser er det fler og fler mennesker som har et åpent sinn når det gjelder oss. Men likevel er mange usikre, sågar redde ved tanken på å møte besøkende fra andre planeter og føler at vi har "skjulte motiver". Imidlertid er det mange sinn som, med romalderens komme, har våknet opp med hensyn til eksistensen av annet liv i universet. Noen kilder, så som science fiction, portretterer oss som temmelig skremmende vesener som bare er interessert i å ta over Jorden. Dere kan være helt trygge på at noen slik trussel ikke eksisterer og at dere er svært godt beskyttet av oss. Til tider har andre sivilisasjoner kommet så langt som til deres Jord på sine ekspedisjoner, men vi stopper dem slik at de ikke kan blande seg inn i deres fremtid. Endetiden er allerede bestemt og eksisterer i "Nået", klar til å manifestere. Det er overhodet ingen grunn til bekymring, for denne syklusen har en "happy ending" slik Gud har bestemt.

Etter hvert som forandringene på Jorden fortsetter å finne sted, vil det synes som om slutten har kommet, men vi forsikrer dere at dere står støtt og godt i den tidlige fasen av den Nye Tidsalderen. Det er mye arbeid som gjenstår med å fjerne de siste rester av det gamle og slik at den Nye Tidsalderens goder kan introduseres. Mange av disse eksisterer allerede, men har blitt holdt tilbake til det rette øyeblikket kommer, hvor de kan bekjentgjøres. Dere har allerede et bilde om hva de er og de vil gi dere store fremskritt på mange områder, som for eksempel transport. Dere vil bli løftet raskt inn i en fremtid som vil gjøre at dere ikke lenger trenger å bruke opp Jordens ressurser.

Jeg er SaLuSa og gleder meg over å kunne gi dere noen glimt av den fremtiden som snart vil bli deres virkelighet. Det er så mye som venter dere, som vil løfte dere inn i en helt NY Tidsalder.

Tusen takk, SaLuSa,

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif

Ingen kommentarer: