fredag 7. november 2014

Ei vanskelig tid for mange

Vi ledes nå inn i nye faser av utviklinga, på en måte som ikke etterlater tvil om hva som foregår. Vi løftes ut av de nederste vibrasjonene og opp til høyere nivåer. Nå er det fullstendig slutt på den gamle tida og dens metoder, nå er det nye meldinger og nye metoder som gjelder. Vi galatiske reisende vil gjøre oss bedre kjent med dere alle, sier SaLuSa. Vi vil bli godt kjent med NESARA. Vi er blitt manipulert av de mørke makter i årtusener - gang på gang. Vi er holdt i en annen tid (- gammel tid -) og nektet framskritt.  Alt nytt har de MØRKE benyttet sjøl.  De har trenert oss - menneskene - i århundrer.

Livet er ekstremt vanskelig for millioner av mennesker nå, fordi de holdes i Mørkets grep og under deres kontroll. Det skyldes noe karma, men det er også mye som fortsatt må gjøres opp - alle er på rett sted til rett tid for ett eller annet oppgjør - det må tas nå, da det ikke er blitt tatt tidligere. Vi er alle EN. Vi oppfordres til å vise omsorg. St. Germain har arbeidet for endringer i denne tida. Hvis vi endrer med kjærlighet og forståelse vil vi hjelpe til å overvinne utfordringer andre står overfor. Vi har også vært igjennom liknende situasjoner på vår reise til Lyset, derfor kan vi nå hjelpe andre.

Vi blir gradvis mer bevisst på sannheten i hva som skjer rundt oss.  Bevisstheten vokser og vi forstår mer - hele tida.  Se på dem som trenger hjelp, med kjærlighet og forståelse.  Vi er blitt hjulpet på samme måten.  Sannheten avdekkes gradvis.  Det er veldig viktig med hjelp i denne tida. Tida er krevende, men vi må likevel ikke miste fokus på hva vår oppgave er. Vi tar et kvantesprang framover og det tror jeg personlig, i stor grad skyldes at vi har vært og er Iliukas venner. Vi har fått enormt mye nyttig informasjon fra Iliuka. Vi er klare til å stige og å ta vår plass i de høyere dimensjoner, da det ikke er mer å hente her for noen av oss. Vi er klare for nye utfordringer i høyere dimensjoner.  Spennende!

Tukáte

Ingen kommentarer: