søndag 2. november 2014

Det er kun Sannhet som gjelder - punktum

Diamantbarna har kommet som del av diamantfamilien av Lys. Natur og mennesker blir nå viktigere enn penger og makt. Lyset kommer til å skinne gjennom menneskene. Vi tilbakeføres til Mu og Lemuria og en høyere form for fellesskap. Nå skal det skapes Crystal Gardens of Love and Peace på Eart. Nå er det åpent for diamantlys og høyere frekvenser. Den kollektive bevisstheten på Jorda stiger og vil utgjøre diamant-jord-fellesskapet. 

Jordfellesskapet diamantbarn og diamantjord er nå en realitet. Diamantbarna er mestere i Tid og Rom og har et flunkende nytt perspektiv både på livet og skaperverket. Dette er barn som er født med diamantlys og diamantkoder for fullstendig aktivisering av lysnivåene. De første barna kom allerede tidlig i 2013, men nå er det en bølge som inkarnerer. Første bølgen forankrer diamant-jord-fellesskapet. Dette er barn som kjenner til illusjonen og bruker sin energi på å skape den Jorda de vil se. De kan å fokusere diamantlyset.

Vi fikk hjelp av Indigo og Krystallbarna på 70-tallet. Diamant Lys barna hjelper nå alle til å heve sin frekvens så vi alle kan bli Mestere av Tid og Rom og skaper den Nye Virkeligheten. Diamantbarna er klar og rein. Vi kan derfor forvente store forandringer i perspektiv og forståelse. Dette er barn som ikke godtar manipulasjon og løgn. De er direkte og åpne og forventer det samme fra andre. Etter hvert som forvirringen stiger i kollektivet, er det viktig å huske at diamant-jord-felleskapet opprettes nå. 

Nå er det også åpent for høyere frekvenser og diamantfrekvensen er en av de høyeste frekvensene på Jorda idag. Dette lyset skal justere det guddommelige formålet som uttrykkes gjennom guddommelig kreativ intelligens. Diamantlyset mottas gjennom de høyere chakraene og overføres til hjertechakra fra det høye hjerte og halschakra. I sentrum av Jorda koples det til Jorda's hologram i planetens diamant-krystall-sentrum. En kraftig energi som har effekt på det fysiske velværet.

Les forøvrig:

Ingen kommentarer: