onsdag 5. november 2014

Sheldan Nidle Updates

Den århundrer lange kampen mellom Lyset og Mørket pågår fortsatt, iflg. Sheldan Nidle. De mørkes kamp er basert på uro da fred er avskyelig, sett fra deres synspunkt. Jevnt og sikkert har de nederlaget i sikte nå - mange tyr i ytterste fall til sjølmord.  Slike handlinger gjøres i panikk og i et svakt håp om at det skal gi positiv uttelling for de gjenværende. Det er en feilslutning. Den globale tankekontrollen som Anunnaki i sin tid la  over verdens regjeringer, er sviktende, så det kan skytes en hvit pil etter det permanente verdensherredømmet som en gang var i sikte. Tida for å overgi seg rykker stadig nærmere, nye avtaler er klargjort. Store multinasjonale banker arbeider desperat for å redde sitt eget skinn.  

Lysets samarbeidspartnere i Asia og Europa gjør store framskritt i å bekjempe Mørkets planer, og viktige gjennombrudd er nær. En rekke forsøk på å starte kriger, spre sykdommer og generelt skape kaos har påført de Mørke tap etter tap. Lyset gjennomfører en rekke viktige prosjekter, og muliggjør en mengde humanitære finansieringer. Dette er prosjekter som bidrar til å avverge framtidige forsøk fra de Mørke på å  forpeste hele kloden. Et annet prosjekt er global opprydding i det finansielle markedet. Dette er bare starten på noe av det nye som kommer. Dette er slutten på den dualistiske verden som våre forfedre ble kastet inn i og tvunget til å bestyre i tusenvis av år.

Nå er vi på vei tilbake til vår naturlige tilstand for eksistens, bort fra Anunnakis dualistiske tvangstrøye som en gang ble trukket over oss. Alt var i utgangspunktet en del av en himmelsk plan for å bringe fred til denne galaksen. Anunnaki derimot, hadde andre planer. Anunnaki ville at hans mørke planer skulle bli permanente. Lyset forsto at dette godt kunne skje. Det førte til at Lyset plasserte avatarer i de utsatte rikene, noe som effektivt forpurret Anunnakis planer. Vi Oppstegne Mestere er det siste trinnet i Himmelens store plan for å motvirke Anunnakis utspekulerte ordning som han mente skulle iverksettes og gjøres gjeldene for jordboerne. Som alle nå vet, Anunnakis planer falt i fisk.

Lysets strategi lyktes med å befolke dette riket med tilhengere av Lyset, og derfor er vi nå i startgropa for mange store endringer som vil kulminere i full bevissthet for jordboerne. Den kommende tida vil vise oss en serie hellige handlinger som vil forvandle virkeligheten til det mest positive. Under himmelsk veiledning vil hendelser som er på gang for å bli manifestert, bli overvåket. Gaia skal helbredes for all skade og bedrag  som er påført henne, skapt av mørke krefter. "Know, dear Ones, that the countless Supply and never-ending Prosperity of Heaven are indeed yours! So Be It! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Be One! and Be in Joy!)"

Ingen kommentarer: