fredag 26. september 2014

Vi og Jorda restaureres og nyskapes

Nå er vi i fotonbeltet, noe som ble dokumentert ved at NASA også har fotografert det.  Hva betyr dette for oss mennesker?  Vi vil merke en økning i bevisstheten på Jorda nå, og det er svært gledelig, synes jeg. Dette har vi ventet på så lenge, så lenge. Det kan imidlertid være tungt for kroppene også med hurtig utvidet bevissthet. Det tar på og mange vil nok merke at kroppen sier fra om anstrengelsene blir for store. Mye trøtthet og følelsen av å være totalt utslitt, vil nok mange kjenne på. DNA er under full oppjustering også. 

Men samtidig som vi forflytter oss til nye områder i systemet vårt, hver enkelt, så vil vi også merke mye som skjer utenfor oss og mye som skal forståes. Vi går travle tider imøte, men jeg er glad for at vi endelig er der. Tenke seg til å ta inn stadig høyere bevissthet, for en luksus.  I større perspektiv så får Jorda nå et sterkere fundament. Det skjer etter hvert som stadig fler høyner bevisstheten. Vi vil gå oss på mye nytt på de fleste områder i samfunnet og synkroniteter vil helt sikkert dukke opp ofte. 

Vi blir kvitt de mørke energiene som fram til denne tid har holdt oss konstant nede i magre kår. Nå kan vi håpe på evig lykke, glede og helse! Jeg går ut fra at vi starter et nært samarbeid med våre forfedre og -mødre i denne tida. De står nok klare til å hjelpe. Personlig så jeg himmelen opplyst for en tid siden av et lilla lys jeg aldri har sett på himmelen tidligere. Hele himmelen var dekket av dette lyset. Fantastisk. Det nye lyset bærer nok bud om store omveltninger i alt, og snart blir det synlig for oss alle.

Tukáte 

Ingen kommentarer: