onsdag 24. september 2014

Nå er vi i trialitet

Nå har vi forflyttet oss fra dualitet til trialitet.  Jeg synes slike endringer er så supre fordi da er vi mange som lærer mye nytt på samme tid - og det betyr mange som tenker likt om framtida. Hvordan blir det når energien blander seg, blir det sterke utslag som alle kan merke?  Kanskje ingen merker noe av dette, så vi glir bare videre som om ikke noe har skjedd? 

Etter en viss periode blir det en ny endring, hva den går ut på er ikke helt klart. Kanskje blir det slik nå, at all opplysning kommer til alle samtidig. Det blir mer effektivt og i tråd med ny energi.  Jeg hilser i allefall alt nytt velkommen. Dette har jeg ventet på så lenge, og mer kommer når vi møter vår åndelige familie.

Dette er en stor overgangsperiode, og den tar på!  Mange strever med energiene som driver sitt spill i menneskekroppen. Et spill som ikke nødvendigvis oppleves som oppløftende, snarere motsatt. Alt skjer fort nå, det er tilpasset noe langt annet enn den menneskelige organisme. Jeg tenker også dyra har sine plager i denne tida, men de må stå til tjeneste i sitt arbeid som før.

Tukáte

Ingen kommentarer: