tirsdag 2. september 2014

Norge et u-land?

En kan undre seg på hva som spøker i kulissene, etter hvert som det blir klarere hvordan de borgerlige oppfører seg i regjering. Det er mer en oppførsel enn politikk de legger for dagen, de som har styringa nå. Dessverre! Det var jamen bra at landet hadde en regjering som handlet ut fra de lange linjer, før skiftet fant sted. Med dette mener jeg at det ikke ble så lett for regjeringsetterkommerne å rasere alle rettigheter for enkeltpersoner i dette landet. De styrende raserer så godt de kan hver bidige dag, så jeg håper velgerne har dette klart den dagen stemmene igjen skal avgjøre.  

Vi vet denne regjeringa har arbeidsgiverne som sin rettesnor, men arbeidsgiverne er også avhengige av folket, uansett hvordan de snur og vender på det. Halvparten av folket har dette klart, men det er å håpe at raseringa også rammer så mange av regjeringsklakkørene, at de innser brølerne etter hvert. Da vet vi resultatet av neste stortingsvalg. Kommunene må være seg sitt ansvar bevisst, slik at resultatet sier seg sjøl etter kommunevalget. Om flesteparten av folket ønsker et skifte, så er det da enkelt å gjennomføre ved neste stortingsvalg. Slik det er idag, virker alt politisk arbeid sykt.

Vi kan ikke foretrekke en regjering som vil rive ned, framfor å bygge opp. Jeg antar at alle forstår motsetningsforholdet i dette. Det er helt klart at noen har vanskelig for å se det store bildet og ha den store oversikten til enhver tid, men med litt hjelp og støtte ordner det meste seg. Idag skapes det alt for mange fiktive arbeidsplasser, nettopp for å støtte arbeidsgiverne med kapital.  Arbeidstakerne på de nye arbeidsplassene betales svært dårlig, mens arbeidsgiverne inndrar sin andel som planlagt. Dette er den borgerlige politikken i et nøtteskall. Vi vil ikke være med på en slik karusell.

Det siste ...

Det siste rivningsforetaket de har presentert fra regjeringshold, er ryktespredning av verste kaliber. Ryktepartiet er Framskrittspartiet, men hvordan stemmer det med partiets navn? Framskritt - står det for ryktespredning? I såfall er det greit at det avklares, slik det blir gjort nå. At dette skulle bli en nøtt for den blonde og ufarliggjorte Siv, var det vel ingen som hadde forestilt seg. Men nå ramler spøkelsene ut av sekker og skap både hist og her. Neste, værsågod!

Tukáte

Ingen kommentarer: