søndag 28. september 2014

Iliuka melder nyhetene i god tid, bare se ...

Nå i 2014 er det ennå lettere å tilslutte seg det Iliuka sa, fordi vi nå har fått mange fler beviser på at det er store endringer på gang. Det som gjør at mye trekker i langdrag, er at folk holder igjen - de er for opptatte av gammel tankegang og dermed sleper de på den gamle planeten inn i den nye.
                                                 ---------------------------------------------
Spm.:  Iliuka sa i fjor (2012) at det i løpet av året ville bli kringkastet et budskap som ikke er av denne Jord - i mars i året (2013).  

Det er korrekt. 

Er dette skjedd? 

Der er korrekt. Vi ser der er. Alt hva der så er i transformasjoner nu, vil den lettere se og forstå at ei er der Menneskeheten der råder for sin Jord. Der vil være til forunderligheter der kommer under denne års vandring. Så vil den óg forstå at der er en alt større intergalaktisk påvirkelse enn hva menneskebarnet tror. 

Konu Ekatah. 

Dette budskapet som vi snakker om her, hva er innholdet i det?

Se nu alt hva der skapes en høyere bevissthet i Menneskeheten nu, hvorledes Menneskeheten skaper en intergalaktisk prosess. Således vil der óg være en høyere bevissthet der fødes innom Menneskeheten og innom individet, i hvilket der kan påvirkes av profetienes vandringer. Således vil der óg være at mennesket, lik individet og lik en helhet, er en del av skapelsen nu, - alt mer enn hva der før var.  Således vil der bringes alt bedre forutsetninger for at skape sine virkeligheter der kommer. Så er der at meget faller fra av sine historiske verdier. Lik der så vil være ei at bekymres, lik der så vil være ei at således ete for meget visdommer, lik der så vil være at se alt mer tilstedeværelser i sine enge prosesser; hva kan der skape innom livets opprinnelser. Konu Ekatah. (100413)


Tukáte

Ingen kommentarer: