søndag 5. mai 2013

Hva skjer når Sannheten avsløres

Sannheten om hvem / hva et menneske er

La oss si at den avsløres litt om litt.  Først noen lettere antydninger, så etter hvert litt større åpenhet. Da begynner flere å snakke om det fenomenale som er på gang, og før vi aner det er denne 'umulige' tanken godtatt.  Den suksessive tilnærminga er bra for ikke å spre frykt i samfunnet rundt oss.  De som vet, må holde ro og orden der de til enhver tid er.  De viktige nyhetene kommer i tur og orden.  Først for å stoppe spekulasjoner, og omsider blir det en friere omgang med  sannheten.

Det er allerede valgt ei gruppe, som skal ta den første kontakt.  De vil ha menneskelig utseende, og ingen hemmeligheter eller skjulte motiver.  De vil ordlegge seg på en måte som byr på sannheten, helt uten skremsler av noe slag. Deretter vil vi bli presentert for vesener med forskjellige utseender.  Så får vi se skipene slik de er, først på lang avstand. Deretter blir deres transportmidler synlige. Dette skaper også stor entusiasme hos oss.

De besøkende vil så komme nærmere, først til de som er mest aksepterende og siden med resten.  Vi vil få omvisning på skipene, og svar på alle våre spørsmål.  De nyankomne legger stor vekt på å skape ro, noe som får oss til å slappe av.  Vi får bl. a. høre om deres økonomiske, juridiske og sosiale planer og lederne forklarer mer hva selve Oppstigningen betyr for oss.  Vi slapper av og føler oss trygge etter hvert. De stråler ut en skjellsettende god energi.

Etter bli-kjent-fasen stiller de tilreisende velvillig opp for å svare på alle spørsmål, uansett hva det undres over. Det vil bli klarlagt, helt tydelig, hvilke tider vi er inne i og hva Oppstigningen betyr for menneskene.  Det er en naturlig konsekvens av denne kontakten.  Informasjonen de gir vil overvelde noen av oss, være frydefull for andre og uforståelig for mange. Alle får vi den assistanse vi trenger.  Noen av oss oppjusteres både åndelig, mentalt og følelsesmessig.

Denne refleksjonen gis som grunnlag for tilrettelegging av dette storfine besøket. Når de står foran oss, vil alt gå så fort. Forbered så mye som mulig.  Vi kan avvente selve besøket, det vil skje på en slik måte at vi føler oss kjærlig ivaretatt og dypt beundret for at vi har trosset begrensninger og annen motgang.  Vi framstår som seirende på vårt område.  Det blir et møte med våre høyere Selv (eller søstre og brødre, som vi sier) i gjensidig beundring og takk.

De av oss som allerede har våknet tilhører ei Sjelegruppe på Jorda, som enten er våken eller vekkes, av en annen i gruppa. Er det 10 - ti - i gruppa, kvalifiserer det for at alle forlater 3d eller tredje dimensjonen - om de er klare for det. Hele gruppa kan for eksempel ikke avansere til høyere dimensjoner uten mål og mening, men så langt de er kvalifisert for å avansere. For det medlemmet av gruppa som eventuelt er klar til å avansere, er det fritt fram.

Så hva gjør vi da om noen ringer på og utenfor står en fremmed som vil slå av en prat med oss.  På et eller annet vis vil vi nok møte på en 'fremmed' på vår vei og det vil skje relativt snart, men ikke før vi er litt forberedt.  Ta imot dette besøket, som alle andre besøkende tas imot - varmt og velkomment.  Det er ingen grunn til panikk. Dette er et godt forberedt besøk, som har vært bestemt siden vi sjøl ankom Jorda.
Av    Turid Sandø        Jeg Er den Jeg Er

Ingen kommentarer: