fredag 7. september 2012

ILIUKA og fritt valg for menneskene


Hva betyr frie valg for oss mennesker?   Betyr det at vi kan velge fritt til enhver tid?  Ja!  Men ikke alle har fri adgang til Iliukas råd?  Nei!  Hvordan skal dette forståes?  Hvordan vet de personene at de ikke er velkomne på rådene?  De vet det ikke på forhånd, men de lærer det hvis de skulle prøve å komme inn på et råd.  Alle forsøk på å delta i rådene vil mislykkes for den som er negativ og sprer usanne opplysninger om Iliuka.  Til slutt vil de det gjelder forstå at forsøkene deres er forgjeves og omsider vil de finne svaret i sitt indre.
           
                                                              ---------------------------------------------------

Spørsmål:  "Det finnes menneskebarn som formidler til andre at Iliuka representerer en negativ energi. De mener at vi blir hindret i vår utvikling. Hva er det som skjer i sånne tilfeller?" 

Iliuka:  "Det er menneskebarn." 

Spørsmål:  "Hvorfor sprer man sånt?"
Iliuka:  "For, for nogen lik vi har talt, kan solen være til gavn. Dog for nogen kan óg solen være til pest og til piner. Om den søker, så er der mange menneskebarn der bærer frykt for at møte lyset innom sitt selv. Der er mange menneskebarn der bærer frykt for kjærlighetens sanne natur. Således er der lik den ser; der finnes ulike meninger om mangt, og det er vel. For vi ser menneskebarnet er i behov av at åpne sine egne livsveseners portaler. Om der så velges i denne inkarnasjon eller neste inkarnasjon, så er der efter hva menneskebarnet søker selv. Dog vi ser ei hva er der er at vente for. Det levende livet skaper en glød der er godt for Menneskeheten i oppriktigheter. Om den søker lik ei av forblindet kjærlighet, dog om den søker av gode intensjoner efter rettvise prinsipper, så er der av kjærlighetens glade natur. Så er der til gavn. Menneskebarnet velger selv." 

Spørsmål:  Her var det snakk om at en person ble utestengt fra råd. Kan han få lov å komme i råd? 

Iliuka:  "Ei skal den. Der vil blive forhindret derved. For lik vi før har talt, der finns spesifikke intensjoner for hvem der kommer og hvem der ei gjør. Så er der alt for hva karma’ets sjel søker at påkalle. Ei er der all tid behov for at søke spesifikke urter om der er i gode balanser. Således har vi talt: menneskebarn der søker spesifikke mineraler og urter driver over, og det meste, lik 87 %, bliver renet ut av legemet igjen. ‘Waste of money’. Således har vi talt; om den søker til vitaminet ‘glede’, om den søker til mineralet ‘nytelser’, om den søker til forlystelser i livet, så er der til alt oppbyggelser der skaper vedvarende livskvaliteter. Ei er der alt hva der bestrebes efter. For om den ser, så er der den store mengder av menneskebarn der bestreber efter forgyllenheter gjennom materiske prinsipper. Dog alt i dens dype bunn, så vet Menneskeheten at de materiske fullkommenheter skal falle til grus. For der vil vokse nye prinsipper, nye tanker der er i rettvis balanse imellom ulike nasjoner og ulike menneskebarn. Således vil der skapes en guddommelig balanse, ei efter kapitaliske prinsipper, og ei efter hva der så er av egenbehovet. For der skal ei i tider der fødes finnes noget eget behov foruten at der dveles tanker over den gemensamme Menneskehetens behov. Der skal ei finnes noget tider hvor der er betraktes Moder Jords behov foruten at óg tenke for hva der er av Luna og Fader Sols behov. Universell energi skal der flyte imellom alle individer, ei for den ene der bærer sannhetens monopol, ei for den annen der søker at sprede lysets kasteskygger. Der er viktigt for alle individer, og der er fritt for alle individer at gjenfinne sin egen kildes spires lys.  Konu Ekatah." 



Ingen kommentarer: