mandag 17. september 2012

3d sett i et bevissthets u t v i k l e n d e perspektiv


3d sett i et bevissthets u t v i k l e n d e perspektiv

3d tilstanden er dramaorientert, husk alltid det, for det innvirker på deg som lever i denne 3d tilstanden eller også bevissthetstilstanden.  Vi skal lære å se forskjellen på nivåene i bevisstheten - nå før året er omme.  Det greier vi alle helt suverent, hvis vi ikke setter opp sperrer for oss sjøl med 'umuliggjørende' tanker.  Vi lever, går og beveger oss i det fysiske, men forstår i det psykiske.

Når vi blir kjent med nivåene slik at vi forstår - virkelig 'be griper' hva dette betyr - da har vi straks oversikten - facit'en.  Vi må bare få med oss det som virker for smått til å være av interesse - det er det viktigste og helt nødvendige for å se helheten. Vi skal ikke være nødt til å klatre over fjellet for å se hvordan det tar seg ut fra andre siden - det er tilstrekkelig å se  i g j e n n o m  det.  Det er ikke så vanskelig å se igjennom det tette, som det virker når vi tenker tanken her og nå.  

Alt er en bevissthetsvri.  Bevisstheten er redskapet vi bruker for å skaffe oss oversikt når vi nå er på gang ut av 3d - ikke armer og bein!  Vi tar inn mer bevisst bevissthet for hver innpust - og gjør rom for ny bevissthet når vi kvitter oss med 3d på utpust.  Denne prosessen vi alle er havnet i er møysommelig designet og utviklet av oss i egen majestet, i nitid samarbeid med naturen, også dette på bevissthetsnivået gjennom eoner.  

Tukáte


Ingen kommentarer: