lørdag 9. august 2008

Et brev til oppvåknende mennesker

Av Tobias
”Og slik er det kjære venner, vi har hørt ropene. Vi har hørt bønnene, vi har følt smerten deres, og vi kjenner til forvirringen deres. Det er derfor vi bringer dette budskapet til deg. Det har funnet veien til deg med vinden. Det har funnet veien til deg gjennom prosessene dine – du vil kanskje kalle det internett – gjennom en venn som har gitt dette til deg, eller kanskje ved det som kan kalles en tilfeldighet. Men vi har hørt ropene og bønnene dine. Vi har kommet for å svare.

Jer er Tobias fra Crimson Council, en engleorden som er her for å arbeide med lærere i bevissthet både på jorda og i de andre rikene. I dag er jeg sammen med englevesener som kommer fra et sted av kjærlighet og medfølelse for å støtte deg og for å elske deg.

Vi bringer også dette budskapet fra en gruppe menneskelige engler. De er i menneskelig form på jorda nå, men de er virkelig engler. De har utforsket bevissthet og Ånd og Gud i æoner av tid. Nå er de fysisk kroppsliggjorte på jorda. Det kan hende de er naboene dine, familiemedlemmer eller venner, kanskje er de mennesker du ikke en gang kjenner. Men de er i tjeneste her på jorda akkurat nå som en ny type lærere og veiledere. De har utforsket rikene av ny bevissthet og Ny Energi og hele konseptet av ”Jeg Er”, som betyr Ånd, Gud, integrert med selvet på jorda akkurat nå.

Vi samler energiene av englene, Ånden, og denne gruppen på jorda som kalles Shaumbra for å bringe dette budskapet til deg som svar på ropet ditt.Du går gjennom en oppvåkningsprosess akkurat nå, og det er derfor du har mottatt dette brevet. Oppvåkningsprosessen kan være utfordrende, den kan være bedragersk, og den kan være vakker på samme tid.

Du vet at du går gjennom en spirituell oppvåkningspross når du begynner å stille spørsmål ved ting du aldri har stilt spørsmål ved før. Ting som autoritet og struktur – når du begynner å stille spørsmål om hvorfor du er her på jorda, hva som er meningen med livet, hva du skal gjøre akkurat nå.

Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess, når den måten du har løst problemer på tidligere ikke lenger ser ut til å fungere. Du vet at du går gjennom hele denne oppvåkningsprosessen når du vet at det finnes noe mer der ute, men ikke kan sette fingeren på det. Du vet at det finnes en bedre måte, men du vet ikke hva det er. Du vet at du er klar til å leve og forstå på et helt nytt nivå, men du vet ikke hvordan du skal
komme dit.

Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess når du føler at du trekker deg tilbake og inn i deg selv, når du føler at du begynner å ikke ønske så mye utadrettet aktivitet, når du ikke trenger stimuleringen eller dramaet som du hadde før.

Du vet at du går inn i oppvåkningsprosessen når du i stille øyeblikk, kanskje sent på kvelden, roper ut til Gud og ikke en gang vet om det finnes en Gud, i hvert fall ikke på den gamle måten. Du roper på et høyere vesen eller en høyere kraft et eller annet sted der ute. Og du gir et budskap fullstendig fra hjertet ditt, fra den sanneste delen av vesenet ditt – ”Kjære Ånd, kjære Gud, jeg er klar.” Fra sannheten i vesenet ditt når du sier; ”Kjære Ånd, kjære den Ene Evige, jeg er villig til å gjøre hva som helst, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.”

Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess når all den gamle troen ikke lenger ser ut til å være sann, og de tingene som har vært så nære og kjære for deg virker som minner fra fortiden, fortidens måter. Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess når tingene som pleide å være drømmene og målene, begjæret til det menneskelige selvet faktisk ikke betyr noe lenger, men du vet ikke hva som betyr noe lenger.

Hvis du lytter eller leser dette, eller blir berørt av det på en eller annen måte, så er vi her for å fortelle deg at du ikke er alene. Det er englevesener ved siden av deg som er sammen med deg akkurat nå – ikke en eller annen gang i fremtiden, ikke en eller annen gang i fortiden som du ikke husker så godt – men akkurat nå. Og med et enkelt åndedrag, ditt enkle åndedrag, åpnes dørene slik at vi kan være nær deg, slik at vi kan elske deg, minne deg om din engleopprinnelse, la deg vite at vi har den største medfølelse og kjærlighet for deg. Du er ikke alene.

Med det enkle åndedraget akkurat i dette øyeblikk, tillates også kjærligheten og medfølelsen fra titusener av mennesker på jorda å komme inn. Mennesker som har gått gjennom, eller som nå går gjennom en veldig lignende prosess – Åndens oppvåkning. De vet hvordan det er å miste ting som har vært nære og kjære. De vet hvordan det er når trossystemene blir utfordret på alle nivåer. De vet hvordan det er når ting som en gang var viktige i den materielle verden begynner å forsvinne. De vet hvordan det er å miste et forhold, eller i hvert fall illusjonen av å miste det, slik at de – og nå du – kan begynne å ha et forhold til deg selv. Med det enkle åndedraget kan du åpne opp og tillate deg selv å ikke være alene lenger.

Vi vet at det har vært vanskelig og utfordrende, og vi vet at så mye av det du har gått gjennom er veldig emosjonelt, og til tider kan være veldig dramatisk. Vi vet at du har prøvd å finne ut av det i sinnet ditt. Du har brukt systemer og strukturer og metoder, og du har fremdeles ikke funnet svarene. Du har prøvd å analysere det, og det er noe som ikke kan analyseres. Det kan bare føles og oppleves. Du har – mange av dere – har gått til veiledning, profesjonell eller bare hos venner. Og i hjertet ditt vet du at metodene og ordene de sier til deg egentlig ikke tilfredsstiller denne indre lengselen etter å kjenne deg selv og kjenne Ånden i deg selv.

Vi vet at det er tider da du bare vil forsvinne. Du vil bare viskes ut. Det handler ikke en gang om å dø, det handler bare om å slutte å eksistere. Utfordringene, transformasjonen, forandringene kan være overveldende for mennesket, for sinnet, for det aspektet av deg som har en slags skylapper på, som ikke ser hvem du egentlig er. Det kan være overveldende, og føre til slikt press at du bare velger å slutte å eksistere.

Men englene som er sammen med deg akkurat nå, og de menneskelige englene som står ved siden av deg forstår reisen din. De har noen budskap til deg i dag. For det første; at du ikke er alene. For det andre, at den prosessen du går gjennom faktisk er ganske naturlig. Den kan virke forvirrende, og du kan føle deg fortapt, men det som skjer er veldig naturlig. Du tillater at den gamle fasaden og illusjonen om hvem du er blekner bort. Og når den blekner, så begynner du på de dypeste, mest kjærlige nivåene å kjenne deg selv som Gud også, deg selv som Ånd, deg selv som guddommelig – ikke lenger begrenset av den gamle menneskelige identiteten. Nå forstår du at du er evig, at du er stor, og at du kan velge din egen virkelighet, til og med hvordan du lever på jorda akkurat nå.

De av oss som samler oss rundt deg deler med deg at alle svarene finnes inne i deg. Du finner dem ikke hos en eller annen guru. Du finner dem ikke hos et eller annet englevesen, men svarene finnes inne i deg. Ved å leve i en tilstand av dualitet slik du har gjort, leve med konseptet om mørkt og lyst, godt og dårlig, maskulint og feminint, har du også gått inn i et trossystem som sier at svarene finnes et annet sted. Men de finnes virkelig inne i deg. De kommer fra det aller sanneste og mest dyrebare stedet inne i deg, og de kan oppdages i et stille øyeblikk, i øyeblikk med pusten, i øyeblikk med aksept av deg selv.

Vi deler med deg at det ikke finnes noe mål, det finnes ingen hensikt, det finnes ingen Gud i en fjern himmel som sender deg gjennom en labyrint eller en hinderløype. Men virkeligheten er at alt i livet ditt handler om din egen skapelse, din oppdagelse av skjønnhet, din oppdagelse av dypene i virkeligheten. Alt det du opplever i livet ditt akkurat nå er ditt valg. Det finnes ingen krefter eller vesener som får deg til å gjøre det. Det finnes ingen som dikterer skjebnen i livet ditt. Du vil oppdage at alt er ditt eget valg.

I en eller annen dyp eller fjern del av deg selv ønsket du kanskje å få erfaringen med å gå gjennom livet slik du har kjent det fram til nå, men forstå at det er du som skaper det. Og når du forstår det, og når du tar eierskap over deg selv, så vil du faktisk begynne å forstå skjønnheten i reisen din. Du vil forstå at du ikke er fortapt i det hele tatt. Du var bare så dypt inne i en opplevelse, så full av rikdom, selv om rikdommen til tider var smertefull. Men det brakte fram nye dybder og meninger for sjelen din.

Så i dag, i dette øyeblikk, i oppvåkningen av ditt sanne selv, er det tid for å si adjø til det gamle menneskelige selvet ditt. Du har prøvd å holde fast ved det og reparere det og blåse nytt liv i det, og nå er det tid for å si adjø til den menneskelige identiteten, til den begrensede troen, til de gamle karmiske veiene, til den gamle progresjonen av liv som holdt deg på karusellen. Det er tid for å si adjø til dette.

En del av deg vil føle seg trist over dette. Det er en bevissthetsdød, ikke en død for den fysiske kroppen, men en bevissthetsdød. Men når du sier adjø til det gamle selvet, forløser du også energier som satt fast eller var såret, energier som ikke tjener deg lenger, og ikke har gjort det i mange, mange liv.

Når du sier adjø til det gamle, menneskelige selvet ditt, vil du oppdage en ny frihet. Det er som å ta av seg et kostyme eller en dress eller en rustning det ikke lenger er behov for. Når du gir slipp på det gamle, menneskelige aspektet, når du sier adjø, skaper du et rom inne i deg som tillater et større selv å komme inn; det guddommelige selvet - engleselvet ditt – som har ventet tålmodig på sidelinjen. Ventet på at du skulle slutte å leke denne vidunderlige leken eller erfaringen, ventet på at du skulle gjøre et valg om å invitere inn ditt sanne selv, det guddommelige deg i denne virkeligheten.

Når du sier adjø til det menneskelige selvet ditt, bringer det opp problemer med frykt, død og det å miste kontrollen. Men kjære venner, dette er bare illusjoner. Når du gir slipp på det du trodde du var, lager du plass til å bli alt det du egentlig er. Akkurat nå har du følelsen av at hvis du gir slipp, så vil du falle i en eller annen evigvarende avgrunn, og aldri komme tilbake, aldri bli funnet, kanskje endatil bare streife fortapt rundt om i dimensjonene og universene. Men denne gruppen av engler som er sammen med deg akkurat nå, gruppen av mennesker som er sammen med deg, har gått gjennom erfaringen, og de forstår at når du gir slipp på det du trodde du var, når du stoler på deg selv på det mest inngående, vakreste nivå, så vil du oppdage hvem du egentlig er.

Valget er selvfølgelig ditt. Det er opp til deg. Men du har ropt på oss, du har bedt til oss, du har bedt om svarene, og det er derfor vi har dukket opp i dag. I oppvåkningen til ditt sanne selv, sier du også adjø til jorda slik du har kjent den. Mange kaller jorda for ”Gaia”, landet, vannet, himmelen. Gaia er en faktisk ånd som har tatt seg av jorda, som har næret jorda – alle elementene, alle dyrene og alle skogene – helt siden tidenes morgen på jorda. I oppvåkningen til deg selv og forløsningen, eller det å si adjø til Gaia, forstår du at det ikke er noen annen ånds ansvar å ta vare på denne planeten. Det er ditt ansvar å være en del av det.

Gaias ånd trekker seg sakte, sakte tilbake, slik at du og alle andre mennesker kan ta ansvar for vannet dere drikker, landet dere går på, himmelen dere ser med øynene deres, alt planteliv og dyreliv. For en velsignet og vakker opplevelse det er å takke Gaia for alt det hun har gjort, å si adjø til henne og selv akseptere ansvaret for denne planeten.

I den oppvåkningen du går gjennom, er det også tid for å si adjø til den menneskelige bevissthet slik du kjenner den. Den vil aldri mer bli den samme. Jorda beveget seg nylig inn i en ny æra og et nytt rike. Vi kaller det den nye bevisstheten eller den Nye Energien. I denne nye bevisstheten forandrer alle ting seg. Jorda, den menneskelige bevissthet og menneskene utvikler seg akkurat nå. De forandringene du ser på utsiden av deg kan virke kaotiske. Det kan virke som om ting går i oppløsning, at alt faller fra hverandre. Det kan virke som om det er mangel på viktige varer. Det kan virke som om ting kontinuerlig beveger seg på kanten.

Det er tid for å gi slipp på det også, for menneskeheten går gjennom en utrolig transformasjonsprosess. Den går gjennom viktige forandringer. Og det som kan virke som mangel på drivstoff og olje, handler faktisk mer om ny utvikling innenfor teknologi og nye energikilder. I stedet for å bruke gammelt fossilt drivstoff, kommer oppdagelsen av nytt drivstoff. Det som virker som matmangel, handler egentlig om det å se på hvordan en skal ta vare på biologien på en ny måte, hvordan en skal mate den på en ny måte, hvordan en skal dyrke avlinger på en ny, effektiv og naturlig måte.

Forandringer i regjeringer, forandringer i politikk er alt del av prosessen. Det er lett å gå inn i frykt og bekymre seg over hva som kommer til å skje med verden akkurat nå, men denne gruppen av engler, og denne gruppen av mennesker, vet at det bare er en evolusjon. De vet at forandringen kan virke kaotisk, men den naturlige loven om evolusjon og ekspansjon er i funksjon akkurat nå, og du tar del i det.

Det handler om å si farvel til verden slik du har kjent den, selv når det gjelder finansielle ting, velstand og rikdom. I så mange år på jorda har rikdom, makt og penger vært fokusert på bare noen få steder, eid av bare noen få mennesker, eller konsentrert i noen få land. Og i den nye bevisstheten fungerer ikke denne ubalansen lenger. Så rikdommen, til og med balansen i det en kan kalle makt, blir omdistribuert. Det betyr ikke at noen får noe mindre, det betyr bare at de som henger etter tar igjen. Verden faller ikke fra hverandre, verden utvikler seg. Verden omdistribuerer. Verden blir mer balansert og rettferdig.

I oppvåkningsprosessen kan ting virke mørke. Ting kan til og med virke onde. Ting kan virke veldig forvirrende, men vi er her for å fortelle deg at det bare er en evolusjon. Verden vil fortsette. Den Nye Energien vil komme inn. De nye forståelsene av vitenskap og matematikk, forståelsen av teknologi og utdannelse, vil komme nå.

Oppvåkningsprosessen kan være ensom, for det handler om å gjenoppdage hvem du er uten at andre skal fortelle deg det. Uten at andres trossystemer skal forme og skape livet ditt. Vi vet at du har gått gjennom en veldig mørk og noen ganger veldig trist del av livet ditt. Du har følt deg så bortkommet og forvirret, som om ingen hører. Men disse englevesenene og menneskelige vesenene ønsker å la deg få vite at vi har hørt. Vi vet hvem du er. Vi vet hva du har gått gjennom. Og vi vil du skal vite at du aldri er alene.

Oppvåkningsprosessen din vil fortsette å folde seg ut, og når den gjør det, vil du se skjønnheten i den. Du vil se hvordan du, som et guddommelig vesen, faktisk har planlagt det for deg selv. Du vil se at frykten forsvinner. Illusjonen om dualitet forsvinner, og blir erstattet av viten om enheten.

Vi bringer deg dette budskapet i dag fra englene, fra menneskene, og fra alle som går gjennom oppvåkningsprosessen, om at du ikke er alene.
Og slik er det.”
Et brev til oppvåknende mennesker
For mer informasjon om åndelig oppvåkning,
besøk www.crimsoncircle.no Copyright 2008, Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.Dette dokument kan distribueres fritt.

Ingen kommentarer: