tirsdag 10. mai 2016

Utvikling eller Innvikling !

Det har vært arbeidet med vår  (menneskenes) sak i kulissene i noen år - helt eksakt 3000 år omtrent!  Derfor ser vi nå med glede at der er lysning i energiene.  Gode hjelpere er ikke bare godt å ha, men de er en dyd av nødvendighet når det røyner på som det gjorde for oss jordboere en gang i tida.  Vi trengte rett som det var en hjelpende hånd - denne hånden kom alltid og har hjulpet jordboerne ut av små og mye større kniper opp gjennom åra.  Siste store oppgaven vi trengte hjelp til å løse gikk fint, uten at vi kan huske hva det var i øyeblikket.

Når kroppen renses blir den som ny, med nye chakraer og andre organer. Alt er pusset skinnende blankt.  Slik er de indre beskjedene vi mottar i denne tida.  Hva sier så den tredje overkinkadoren  …?   Våkne opp, men det vil ikke si det samme som at noe skjer, nei da, ikke en døyt skjer noen steder.  Og vi da, vi alle sammen som sprader rundt om på planeten vi kaller Jorda eller Gaia - hva sier vi?  Vi er på bærtur - har gått oss helt bort, sånn er i allefall følelsen vi har innnabords svært ofte, men skal vi alltid ta hensyn til den?  Neida - ikke nødvendigvis.

Vi strener rundt og kaver - detter, retter oss opp igjen og driver på … .  Ikke så rart om det ljomer fra alle kanter - ohoi hvor er dere?  Det er det dummeste vi har hørt etter at vi gikk oss bort - hvor er vi - vet vi det da?  Og vet de andre noe mer?  Tror ikke det.  Vi skulle visst det ja, men det blir noe langt annet!  Vi kan jo begynne med å si at nå ser himmelen sånn og slik ut, men det kan være verre enn alt annet for de som leter kan få alt til å likne på alt i et hektisk øyeblikk.  Dermed drar de i helt feile retninger, mens vi strever i våre … .

Når mennesker er i ferd med noe, vet vi aldri hvilket resultat som vil vise seg.  Vi starter og vi fortsetter og vi skaper på vårt vis hele tida.  Sett fra enkelte andre vinkler kan det se helt uvirkelig ut, for ikke å si noe som sjokkerer eller ødelegger for mange andre.  Menneskene er tryllekunstnere, men ingen er flinke eller dramatisk dårlige. La det være helt klart.  Mennesker er ikke på så stort nivå ennå, men bare vent til vi har fordøyet energiene som er i anmarsj.  Vi trenger ikke mer før vi begynner å utfolde oss - så snakk om mennesker! 

Tukate

Ingen kommentarer: