torsdag 5. mai 2016

The New Paradigm

Vi har justert og vi har justert, men stadig var det noe å rette på etter hvert som vi steg høyere. Det vil si - vi ble stadig mer Bevisste.  Kryon snakker om å være synkron og ikke logisk.  Hva er forskjellen på de to begrepene? Det er en kombinasjon av prosesser, sier han.  Det er logikken i å overleve basert på åndelig sunn fornuft.  Det er også logikk som sier at Ånden har en helt annen oversikt enn oss, og derfor vet det vi ikke vet.  Så hvis vi greier å stole på Ånden, vil vi ha en helt annen oversikt enn vi greier å innhente sjøl. 

Så istedet for å holde oss kun til det vi vet, kan vi prøve nye veier ved å søke etter det vi ikke vet eller kjenner til, men som vi føler kan være innen rekkevidde. Det er synkronitet.  Dette er en prosess for å finne et område som alle har, men som vanskelig lar seg realisere. Derfor må vi gå fra det kjente og ut i det ukjente.  Dette er en tøff prosess for de fleste!  Det er lurt å puste rolig, mens vi spekulerer over det som er nytt og som skal forståes.  Spørsmålet er;  er dette virkelig sant?  Svaret skal komme fra en helt ukjent.

Justeringens tid er over!   Det er interessant at det stadig vekk er noen som er tvilende og ikke forstår metafysikk eller kanaliseringsutvikling.  Kryon vil bruke en metafor som eksempel;  En blind mann åpner døra til sitt nye liv og går ut.  Han kan ikke se noe, men han vet at han er på et spesielt sted.  Han utforsker stedet sakte og forsiktig.  Han tar mentale notater:  Her er døra. Her er vinduet. Her er en fluktbane om jeg trenger det osv.  På denne måten ble alt kartlagt. Når arbeidet var ferdig syntes han det føltes godt, og mente at her kunne han leve.

Etter hvert får han besøk av en seende person, og denne mannen er klar over mer enn det verten hadde oppdaget.  Verten spør besøket om han kan finne noe han har gått glipp av.  Gjesten spør; skulle du ikke visst om heisen som er rett over rommet?  Verten sier han trodde det var et vindu, for hvorfor skulle det være en heis?  Gjesten svarer:  Fordi du bor i en bygning med 80 etasjer! Hvorfor fant han ikke heisen?  Fordi han antok at det var et vindu, og undersøkte ikke om det var riktig. Våre begrensninger er våre antakelser.    forts.

KRYON - Channelling menu page  

Tukáte

Ingen kommentarer: