tirsdag 17. mai 2016

Klar for avgang - Fest setebeltene

Det har blitt etablert mektige grupper som støtter folk som er av Lyset og som arbeider målrettet for “Avsløring”, og store framskritt er blitt gjort.  Dere har mye tapt tid å ta igjen og det er så mange oppfinnelser som bare venter på å komme fram i dagens lys.

Keshe-stiftelsen har allerede gjort store framskritt og leder an med hensyn til å bringe avanserte teknologier fram i offentligheten. Og flere vil det bli etterhvert som stadig fler finner motet til å trosse dem som ønsker å hindre denne informasjonen i å komme ut i det offentlige rom.

Denne æraen vil bringe dere uendelig glede og lykke ikke bare for dem som er av Lyset, men for folk i allminnelighet. For første gang vil det gå opp for dem at livet er så mye mer enn de hittil har opplevd og erfart og dette vil bringe mennesker sammen så de kan gå videre som Ett med klare felles mål.

Det vil bli en helt utrolig tid og etterhvert som bevisstheten deres ekspanderer vil dere begynne å forstå deres sanne plass i Kosmos. Det har blitt slått fast mange ganger at dere er i ferd med å bli Guder og dere er nå godt på vei til å oppfylle deres skjebne.

For øyeblikket er dere bare en blek skygge av deres sanne Selv, men dere har allerede bena solid plantet på veien mot fullendelse.

Det kan derfor være klokt å minne seg selv på at når dere befinner dere på Jorden er dere kun et aspekt av deres Høyere Selv.  Moder Jord har næret dere og båret dere på sine skuldre men om ikke lenge vil dere få prøve deres vinger som Kosmiske Vesener.   forts.

Utdrag:         Mike Quinsey - 13. mai 2016
Oversetter:   Leif
Website:       Tree of the Golden Light

Tukáte



Ingen kommentarer: