torsdag 19. mai 2016

Hvorfor er vi på Jorda ?

Hvorfor er vi på Jorda - ikke alle synes det er like morsomt å være her.  En gang i tida meldte vi oss til tjeneste for Jorda. Vi skulle holde kjærlighetens energifelt.  Vi skulle styrke og intensivere 'Tsunamien av Kjærlighet’.  Vi skulle vedlikeholde et healingfelt kun ved å være oss sjøl.  Vi har en enorm positiv effekt på Oppvåkningsprosessen på Jorda.  Vårt nærvær er nok til å skape healingeffekt over alt hvor vi ferdes.  Effekten av vårt nærvær på Jorda er klart, faktisk og briljant synlig.

Vårt nærvær sikrer suksess for den kollektive Oppvåkningsprosessen.  Det gjelder kommunikasjon, smilet i hverdagen, hjelpen ved tilfeldige anledninger, kjærligheten som så raust deles, kjærlig nærvær i kaos og forvirring, alt dette er bistand i Oppvåkningsprosessen.  Det gleder mange.  Det behager og tilfredsstiller foreldre og andre. Men, vi har også lært å nedvurdere oss sjøl.  Vi valgte å oppleve illusjonen og det medførte kaos og forvirring og mye urovekkende som separasjon osv.


Vi er på Jorda akkurat nå fordi vi valgte å være det.  Vi våkner opp fra en drøm hvor vi har glemt hvem vi er.  Vi hjelper andre til å gjenoppdage seg sjøl.  Hjelper dem til å hjelpe andre til å gjenoppdage seg sjøl og huske at de heller aldri er å aleine.  De er alltid Ett med Kilden.  Dere slipper masken til Egoet. Dere spør dere sjøl - på linje med andre - og finner ut at alle kan slippe masken, være seg sjøl så den kollektive Oppvåkningsprosessen kan fortsette og at den kan utfolde seg videre.  forts.


Fritt etter Saul og John Smallman


Tukáte

Ingen kommentarer: