tirsdag 17. mai 2016

Sannheten!

Kryon av Magnetic service gir kanaliseringer på løpende bånd. Denne gang om "Å høre stemmen til Spirit" - "The Dark and Light Balance”.   Kampen mellom mørke og lys er et tema som går igjen i kanaliseringer.  I 1989 opplevde vi at Sovjetunionen falt ned fra pidestallen og dette utgjorde nok en endring i energiene i hele verden.  Kryon gir oss en opplysning her om ulike kulturer som skaper forskjellig DNA bevissthet, selv på samme tid på planeten. Så du kan ha en kultur på jorden på 25 prosent og en på 37 - og hvis du hadde det, ville det bli krig!  Hvis vi vil ha en test av et eller annet samfunn hvor som helst på kloden, må en teste DNA’et og finne ut hvordan de oppfatter sine kvinner.  

Akkurat nå i denne tida fungerer de mest dysfuksjonelle politikerne som noen gang har fungert, sier Kryon, og han snakker om Amerika!  Årsaken til dette er at det skjer massive forandringer i denne tida.  Dette skjer når høyere bevissthet ser noe bedre som vokser fram.  En oppvåkning skjer!  Når mørket begynner å lysne, viser det seg på  menneskene på stedet.  De vet ikke hva det er med dem, bare at de vil endre seg - en ny følelse av "hva som er rett” kommer. Gamle sjeler vil gjenkjenne et slik budskap, sier Kryon, og de begynner å 'ta imot' veiledning!  Dette utgjør en forskjell. Hele menneskeheten forstår endringen på ett eller annet nivå.

Menneskene begynner å tenke annerledes og intuisjonen vokser i befolkninga. Samfunnet begynner å endre seg generelt og løsninger blir lettere tilgjengelig på alt mulig. Nye klokere tanker begynner å komme - det blir hørt overalt, på media osv -  menneskeheten vokser ut over sandkassen.  Nye programmer kommer og finansieringa er langt mer tilgjengelig for prosjekter som gjør en forskjell for de fattige.  Det tok sin tid for Mennesket å komme så langt som det er kommet nå - snøballen ruller og det bestående som ikke fornyer seg lever farlig.  Mørket prøver febrilsk å skremme lyset, men det kommer ingen vei med dette nå.  Det er ingen som blir redd.


Tukáte

Ingen kommentarer: