søndag 29. mai 2016

Hva sier Matthew om Donald Trump ?

Min mor er blevet oversvømmet med e-mails om Donald Trump fra læsere i USA og andre lande. Selvom vi afviser anmodninger om at tale om hans kvalifikationer til at være dette lands præsident – det skal vælgerne afgøre – og vi ved ikke, om han bliver valgt – vælgerne vil afgøre, hvem deres næste præsident skal være – ønsker vi at svare på nogle af de andre spørgsmål og kommentarer.

“Er Trump anti-Krist? Nej. Antikrist, ligesom Armageddon, er kun et begreb, en idé. Men for folk, der mener, at disse begreber er virkelige, findes der en Antikrist, Armageddon kommer. Men hvor langt fra det faktuelleenidé end kan være, er det virkeligheden for de personer, der mener, det er sandt. Troen skaber virkeligheden.
“Jeg er meget bedrøvet over, at Donald Trump har opildnet til snæversyn og racisme i Amerika. Hvad er det oplyste syn på alt dette?” Det er en trist sandhed, at hykleri og racisme trives godt i USA med en generation, der lærer den næste generation intolerance over for forskelle – hudfarve, seksuel orientering, herkomst, religion, filosofier, ideologier. Nogle “intolerante” personer reagerer på Mr. Trumps bemærkninger som bevis for, at de har ret til at foragte og handle aggressivt mod “anderledes” personer. Det “oplyste syn” hos sjæle på denne station er, at alle medlemmer af vores Jordiske familie er af Skaberens rene kærlighed-lys essens, og vi elsker alle betingelsesløst, selvom vi inderligt ville ønske, at alle sjæle i jeres verden var kærlige, venlige og respektfulde. En dag, kære alle, vil alle være det!
“Tror du, Donald Trump er ansvarlig for sine tilhængeres aggressive adfærd ved vælgermøder?” Enhver person er ansvarlig for hans eller hendes adfærd. Ikke nogens bemærkninger kan motivere en person til at handle på en måde, der går imod den enkeltes værdier, principper og selvrespekt.
“Volden ved Donald Trumps store vælgermøder er ikke mit billede af jeres lands demokratiske politiske system. Hvad sker der?” Mange borgere er vrede over forhold, som de giver regeringen skylden for, og de ønsker de ændringer, Mr. Trump lover. Vredens energi udelukker klar tænkning og sund dømmekraft, så hans tilhængere sætter ikke spørgsmålstegn ved, hvordan han vil gøre, hvad han siger, han vil gøre. De ønsker, at deres vrede får et offentligt forum, og han leverer det. Det store antal af hans trofaste tilhængere ved vælgermøderne opildner dem, der vælger at betragte hans aggressive retorik som deres ret til at opføre sig på den måde over for personer, der udtrykker uenighed med ham. Vores svar på de to tidligere spørgsmål gælder også her.
Borgere i alle lande, de føler, at deres regeringer ignorerer dem, ønsker at blive hørt; og en kollektiv stemme, der længe er blevet ignoreret, fører undertiden til borgere, der gør voldeligt oprør. Efterhånden som vibrationerne fortsætter med at stige, vil det at ty til vold for at opnå retfærdighed, stoppe gradvist. For lande, der nu befinder sig i oprør, vil stabilitet og ro indfinde sig med ærlige ledere, der lytter og retter sig efter det; hjemløshed og fattigdom vil gradvist blive mindre, og til sidst vil der være boliger og økonomisk tilstrækkelighed til alle i jeres verden. I, som ved, I er lysarbejdere, og de millioner, der også tjener lyset uden at have den forståelse, indvarsler Jordens æra med fred, kærlighed og overflod til alle.
Donald  Trump
Hvis Donald Trump tror fullt og fast på det han sjøl prediker, så kan han få det som han vil. !!!  For er det ikke troen som skaper virkeligheten?  Kanskje er det slik at hvis Trump er aleine om å tro på noe, så vil ikke den troen tillegges de andre?  Det bli bare Trump sitt ønske!  Vi velger å tro at det er slik, og da kan han sjøl snart finne ut hvilke framtidsutsikter han har. 
Hans klakkører setter ikke spørsmålstegn ved sannhetsgehalten i det han serverer, nei, det slukes rått og tilhørerne er meget godt fornøyd. De har fått lettet sitt hjerte, liksom, ved at de hørte Trump si det de mente i fri luft og for åpen mikrofon.  Dermed er det annonsert og kan dra med vinden til hvor det vil og til hvem det vil.  De misfornøyde krever ikke mer av Donald Trump enn at han sier det de mener.
Donald Trump kan heller ikke gi dem mer, så dette går opp i opp ved møtets slutt.  Dette forstår vel ikke de fleste av Trumps tilhengere.
Utklipp

Ingen kommentarer: