mandag 7. juli 2014

Vi trenger kun viljen til å gi Slipp

Ser for meg at vi alle driver og avslutter 3D.  3D-saker skal stues bort eller ihvertfall føres ut av våre sinn og minne for evig og alltid.  Nei - de skal ikke stues noen steder, de skal fordufte.  Borte vekk.   Alle er vi så opptatt med denne ryddesjauen, at vi ikke ser det som vokser fram mellom fingrene våre.  

Tanker og fingre er opptatt med å rydde bort 3D - få det gamle til å forsvinne og det Nye til å skinne igjennom.  Og deretter?  Jeg tror at i 5D er det kun å tenke en tanke, og så skjer det som tanken vil.  I 5D trenger vi ingen lagringsplass!  Ikke et eneste lager er nødvendig!  Ikke et arkiv engang!  

Tenk på alt du arkiverte i løpet av livet i 3D.   Tenk på alt du lagret.  Tenk på alle settene - 12 av hver - det måtte til.  Og alle skapene og alle skuffene som skulle huse alle settene og alle parene og alle dusinene av alt det vi trengte for å kunne opprettholde dagens nødvendigheter.

Dette er altfor svevende, tenker mange nå.  Og det er det vel, alt etter hvordan vi ser og forstår det.  Vi kan gjøre med det som vi ønsker, om vi allerede er fylt av 5D.  Har vi ikke fylt på med 5D-energi ennå, så blir det verre for da har vi ikke det på plass som skal til, for å få dette til å virke.

Men det vi trenger det kommer bare vi tenker på det og er helt avslappet.  Det er den slappfisken, Iliuka tenker på, når han sier "vær i Nuet".  Vi smeller inn i NÅet øyeblikkelig i det vi slapper av!  Så enkelt er det, men det blir ikke fortalt så enkelt, og derfor må vi bruke lang tid på å finne ut av det på egen hånd.

Alt det du trenger det kommer til deg, bare du slapper av og ønsker det sterkt.  Det skjer kanskje ikke på sekundet alltid, men det skjer.  Mengden tid det tar, er avhengig av evnen til å holde fokus i Nået.  "Trening gjør mester", sa vi i 3D - nå i 5D er trening overflødig - det har vi forstått.

Tukáte

Ingen kommentarer: