lørdag 26. juli 2014

Det handler om å våkne - men hvorfor ...

Det er rart med ordet våkne - jeg trodde jeg visste hva det skulle bety, men plutselig så skulle alle våkne.  Var ikke menneskene våkne da?  Befalingen var i allefall lett å forstå, det lå nok mer bak den oppfordringen.  Hva hadde skjedd - når hadde vi sovnet og fra hva ...?  Det var så mye som lå i skyggen og som det var helt uråd å komme fram til, få vite noe som helst om.  Best å sondere.

Vi slo oss til ro med det vi var iferd med, enda vi bråvåknet idet vi fikk tak på ordet våkne - hvorfor, hva har skjedd ...?  Fellessøvn uten noen påviselig årsak.  Dette var mystisk og  mange mente at det i tillegg var i overkant mystisk også.  Vi hadde da vært i ferd med å våkne i mange, mange år allerede.  Årsaken til alt dette ståket måtte jo være et sted - hvorfor så skjult?  

Men nå synes jeg i allefall at det trekker i langdrag.  Hvem eller hva er det som korker det hele til? Hvorfor kan det ikke ganske enkelt bare komme et telegram fra Oven, som sier at nå har folket våknet.  Alle sammen!  Nå er målet nådd.  Nå er folket så våken det er mulig å få dem.  Nå kan utomjordingene bare komme og ringe på døra, presentere seg som de langveisfarende de er - brikkene faller på plass.

De må så gjerne komme når det er sol og sommer, varmt i været og alt bare fryd og gammen.  Da er vi jo så glade likevel, at de langtkomne gjestene kan få se hvordan nettopp klekkede utgaver av 5D - nylig ankommet fra 3D - tér seg når de er glade.   De er istand til å le, vise glade ansikter som lyser av ivrig stolthet over at den lange turen de har forberedt seg så lenge på, endelig skal realiseres.

Tukáte

Ingen kommentarer: