lørdag 26. juli 2014

GAZA - Er dette Fredsprisens bakside?

Den 20. 07. 2014 - kunne Gro Holm (NRK's utsendte) melde fra Washington at samtlige amerikanere fra 'topp til bunn' , legger all skyld for krigen i Midt Østen på Palestina (!) "Israel har lov til å forsvare seg", sier Amerikas John Kerry, og alle andre i det samme landet !  Men hva med Palestina da? Det sa han ikke et ord om!  Palestina har altså verken makt eller rettigheter til å forsvare seg.  Palestina har ikke en stormakt i ryggen som pøser inn milliarder til dem, og må vi da forstå det som at palestinerne ikke har det samme menneskeverdet.  

Det, menneskeverdet, sies det ikke noe om i noen sekvenser når det gjelder Palestina! Med slike topp-politikere som oppmenn, må det gå den veien høna sparker i denne og liknende saker.  Nå kan den ene parten bare ture fram som ville dyr, akkurat slik de har gjort i 300 år allerede !  Hvorfor må israel alltid gå for utradering av naboene?  Det må de snart svare på.  

Israelerne jakter på kvinner og barn på Gazastripen, så de får selektert bort nødvendig genmateriale fra området.  Det er viktig for den konkurrerende parten.  De palestinske mennene slaktes derfor på slagmarken, det vil si i gatekamper mellom husene!  Slik framstilles altså amerikanernes rettferdighet.  Amerikanerne betaler for krigens grusomheter på Israelsk side, mens palestinerne er innelåste og betaler med sine liv!  Hvor ble det av retten til å forsvare seg her?  

Det pøses bomber over Gaza hvor husene ligger tett i tett og folket ikke har noe sted å gjemme seg.  Alt skal bort!  Det er klart at hus raseres og folket dør fordi det er ingen vei forbi når bomber slippes over et så tettbebygd og innelåst område.  Hvorfor sier ikke John Kerry, Barak Obama og de andre av Israelvennene, at de er enige i slaktinga av palestinere?   Hvorfor er de ikke så ærlige og renhårige, men lyver oss huden full med bekymrede fjes? Vi merker oss hvordan kortene legges og hvor tankegangens sympati er. 

Tukáte

Ingen kommentarer: