fredag 19. april 2013

Full fart mot Helhet

Det er ikke slik at alle forstår alt hele tida, og dermed går de gjennom ilden uten å bli smakt på av glupske ildtunger.  Det er egentlig motsatt. Menneskene går gjennom ilden stadig vekk - og brenner seg.  Nå om dagen er det noen energier i omløp som ikke er lett å hanskes med.  De er rett og slett en utfordring for kroppen - enten den (kroppen) tilhører dyr eller mennesker.  

Ingen av oss har erfaring med å møte en så allvitende energi som den vi møter nå. Det skal sterk rygg til å bære den ene dagen etter den andre, slik dagene presenterer seg.  De kommer i lånte klær som sol og varme, og vi aner fred og ingen fare inntil vi øyner litt, men ikke energiens karakter - før den slår til ...   Det er fulltidsjobb bare å leve!  

Om praktiske gjøremål venter, får de bare vente.  Energien er helt spesiell og uten motgift.  Ikke alle tar den inn på samme vis, så derfor kan den herje lenge, lenge før utslagene blir definert som det de er.  Nei, det skal ikke være enkelt og er det heller ikke å la kroppen bli pepret av den nye energien for den nye tida.

Men uten denne kanossagangen, kan vi se langt etter den mye omtalte Oppstigningen med kropp.  Vi må igjennom dette energibeltet for å ha alt på plass - det er selve billetten videre.  Om kroppene på Jorda er herdet med riktig energi på forhånd, skulle det være gunstige arbeidsforhold videre.  Om ikke, så er evnen til å tolke det uforståelige nødvendig.

Grenseovergangen er nødvendigvis ikke brolagt med gull ... det oppleves heller som torner og kratt.  Hvordan det nye blir definert, er av største betydning.  Definisjoner er alltid viktige, men nå mer enn ellers.  Med Oppstigning følger visdom, og visdom er en forutsetning for Helheten.  Med dette faller jordboeren på plass der jordboeren rettelig hører heime.

T.

Ingen kommentarer: