søndag 28. april 2013

En kanalisering - 2013

"Det er en nådegave at du lever på planeten i denne tida. Med alle skiftene menneskeheten har vært igjennom, er en enorm mengde kjærlighet kommet tilbake til planeten. Med visdommens vismenn, yogier og hele menneskeheten har verden blitt et bedre sted. Aldri før har bevisstheten steget til et slikt nivå, at sløret av illusjon begynner å forsvinne. 


Sannheten er langt større enn du noen gang kan fatte.  De kreative kreftene for å ta menneskeheten til et enda høyere nivå, er innenfor rekkevidde.  Alt som trengs er viljen til bevissthet rundt alle valg som blir gjort, for å tillate menneskeheten å vokse. Slipp alle dommer - de begrenser deg og dine perspektiver.  

Frihet og vekst oppnås for den som velger å se alt fra et høyere perspektiv.  Valget er ditt om du ønsker å være bevisst eller ubevisst om sannheten i ditt vesen. Ingen større tid har eksistert på planeten for sannheten til å oppstå i ditt vesen.  Hold fokus og la visdommen vokse, gjennom det hele skal nok din sannhet finne deg." Ukjent forfatter 

Ingen kommentarer: