tirsdag 17. februar 2015

Hva betyr egentlig oppstigning ?

Oppstigning betyr ganske enkelt opplysning / opplæring.  I den alternative verden har det lenge vært snakket om hva som skal skje, mens det i den vanlige hverdagen ikke med et ord har vært røpet noe i nyhetsbildet om dette. Denne hemmeligholdingen var diktert av Anunnaki og ble overholdt av hans lakeier som er utplassert i media rundt omkring i verden. 

Dette bildet var det vi fikk lov til å være, og fortsatt er, omgitt av. Likevel så vet vi at dette bildet forandres daglig uten av det skaper de store bølger i Moder Jord's kropp. Det er to diametralt motsatte opplegg til hvordan verden skal innredes i fortsettelsen. Anunnaki sitt opplegg blekner stadig mer, og den nye verden forsterkes og rykker stadig nærmere. 

Den gamle verden med Anunnaki og alt negativt skal forsvinne fra Jorda og erstattes av den nye verden med full bevissthet til menneskene. Denne omkalfatringen på planeten Jorda, er det som fører til at nyordningen omtales som menneskenes oppstigning. Den betyr altså ikke at vi skal vandre 'oppover' noen steder sånn sett - det har med å stige i frekvens og forståelse.

Tukáte

Ingen kommentarer: