onsdag 18. februar 2015

Det galaktiske Mennesket og Lysets seier

Rettigheter vi har mottatt for evigheter siden, blir nå levert oss tilbake!  Våre rettigheter hadde ingen plass der Anunnaki rådet grunnen, men nå er den tida på retur. Nå skal vi lære hvordan god ledelse skal utøves, samt hvordan vi best kan ta vare på vår fantastiske, fininnstilte organisme.  Den er virkelig gull verdt. Alt dette vidunderlige sammen med en vederkvegende velstand, må holdes på lang avstand fra enhver form for skade, sier vår samvittighetsfulle los gjennom de siste bråttsjøers brenninger.  

Vi har god erfaring med fall fra høyder, og husker i vårt indre alt fra oppholdet på Atlantis og det fatale fallet derfra. Denne erfaringa med mye påfyll av stor kunnskap er vårt gull nå, som kan brukes i de oppvåknende tider vi bryner oss på akkurat nå. Vi kan til og med greie å finne ut hva som skjedde mer eksakt, med oss den gangen, ved en dertil egnet genforskning. Da får vi en tilbakeskuende forskning som vil fortelle mer om våre formødre og forfedre. Vi vil også få et bilde på vår egen krisehåndtering gjennom livet.

Vi er galaktiske mennesker, det er den veien og til det mennesket, vi vandrer nå. Gamle avtaler som har vært stoppet av Anunnaki blir nå tatt fram igjen i tur og orden. Mange bankfolk har nok lyst til å sette sin klo i summen av alt gullet som nå vil komme for en dag, så det er nødvendig med skikkelig rettshåndheving. Så langt har det gått greit. Nå er det Lyset som er sjefen og da skjer rettferdigheten fyldest på de fleste fronter, men lyset må ta tida til hjelp og ile sakte. 

Den meget lille og velstående klikken på toppen av samfunnet har fortsatt enorm makt, og bruker den for å holde Mennesket i gjeldsslaveri fortsatt. Denne syklusen har vært virksom siden starten av samfunnsetableringen. Nå er det krefter igang for å avslutte dette spøkelset og gjenopprette hele samfunnsmaskineriet. Gaia har nå til hensikt å få gjenopprettet alt slik det er tenkt, og har til hensikt å slippe løs en "firestorm" for å få forvandlet dette samfunnet i tråd med tanken. 

Nå er Jorda hyllet inn i Lysenergi som skal føre oss tilbake til sann glede!  Vi er spesielt forberedt denne gangen når mirakler kommer fram og beseirer mørket. Dette hører med når tilbakeføringa til Lyset pågår.  Det er tjue år siden denne returprosessen begynte, og prosessen har deretter  bidratt til Anunnakis avgang, gjeninnføring av Lyset m.m.m. For lenge siden, i det gamle Lemuria fylte vi opp med energi av glede og velstand.  Det utviklet seg dessverre en grådighet på Atlantis, og siden den gang har behovet for kontroll vært ødeleggende.

Hvert menneske er en stor avsender av Lys. I sovende tilstand fylles mennesket med Lys for  reisen tilbake til det galaktiske Mennesket. En operasjon som har pågått i årtusener.  Det som er annerledes nå er styrken og intensiteten i dette Lyset, noe Mørket fornemmer og forstår at dets regjeringstid er slutt. Inne i Jorda er landet, kjent som Agartha, det har vært Lysets primære bosted i århundrer.  Snart blir dette stedet også menneskenes land - med sine krystallbyer og tilliggende herligheter.

Update for Feb. 17, 2015    

2 Imix, 19 Yax, 11 Ik

Ingen kommentarer: