søndag 22. februar 2015

Den avanserte, men akk så usynlige andre verden!

Det er tid for jubel, sier Saint Germain, og tenker på oss jordboere som snart skal få oppleve den andre verden.  Nå står vi nemlig rett foran den store oppvåkninga som vi har snakket om ganske lenge.  Nå har nemlig usynligheten bestemt seg for å gå over til den synlige siden -  der vi står som soleklare mottakere.  Nå skal vi endelig få se og oppleve det vi bare har hørt en god del om i flere år.  

Vårt engasjement skal være gledesfylt og ikke lenger hensatt til en virksomhet hvor det er noen spesielle som skal beskues og beundres - nei, hver enkelt skal oppleve at vi har en verdi på lik linje med de vi så inderlig har beundret i våre Anunnaki-liv. Vi skulle holdes i uvitenhet om vår styrke, og derfor var det viktig at vi ikke fikk noen anelse om den kraften vi sjøl hadde. Vi har heller aldri trodd på egen styrke.

Den nye verden kommer til å bli spennende, utfordrende og morsom, sier Saint Germain.  Energien kommer fortsatt til å stige og det betyr at all frykt ikke får noen plass lenger blant oss. Det negative forsvinner! Vi får et større og sikrere grep på det å manifestere.  Kast all gammel programmering om mangel og andre trasigheter, heretter skal vi feire overfloden som vil vise seg på alle nivå.

Tukáte

Ingen kommentarer: