lørdag 14. februar 2015

Fram og tilbake ... !

Det er morsomt å utforske livet som blir stadig mer hemmelighetsfullt jo mer 'luft vi får under vingene'.  Livet er brukbart til så mye. Et eks.:  En kan hogge ved eller spa torv, f.eks.!  Kanskje var det bare i eldgamle dager at noen stakk spaden i myra for å ta opp feite firkantede jordklumper som så ble bearbeidet, tørket og til slutt brukt til å varme opp iskalde og gisne hus. Torven ble fraktet over lange avstander fram til bestemmelsesstedene og deretter stablet i dertil egnede hus. Det er utrolig mye slit menneskene tilsammen! har lagt ned i sitt liv på planeten Jorda.  Jeg tror ikke en planet har hatt tilsvarende glede som Jorda, se sin befolkning så ivrig engasjert for planeten sin og livet der.  Jorda har vært heldig med sine beboere!

Men hva er jordboeren opptatt av idag da, når utviklinga for det meste har gjort seg ferdig og jordboeren fritt kan operere på egen hånd?  Nå er det nok valfarting mellom dimensjonene som utgjør aktivitetene. Vi snakker om fellesreiser eller også utreiser på egen hånd.  Alt er mulig sånn sett nå.  Hvilken dimensjon som blir oftest frekventert, overlates til den personlige interesse. Forestillingen vi har idag, om enten høy aktivitet eller at "ikke noe skjer", kan komme av opplevelsen av den dype freden i de høyere bevissthets-dimensjonene som vi er i nå.  Mange fortsetter også å ha sine eventyr i 3D, på samme tid som de lever og skaper i de høyere dimensjonene. Dette er tegnet på multidimensjonalitet og oppgraderinger.

Spennet mellom torvmyrene og dagens reiser mellom dimensjonene, kan anta enorme tankespenn.  Det gir litt av av et sveip når netthinna skal forestille seg den utviklinga og så framkalle bildet, ennskjønt det reelle bildet er atskillig større og ikke se- eller målbart !  Det den menneskelige kroppen gjennomgår idag kan ikke sammenliknes med noe annet enn reisen samme kropp gjorde fra det fullkomne til det ufullkomne.  Mennesket kom fra full opplysning og til det desidert motsatte, og har sjøl kravlet seg oppover igjen.  Godt gjort at kroppen henger sammen og at den fortsatt henger med på kjøret!  Ser vi for oss hva vi snakker om, er det en enorm reise i tid og rom. Tvi - tvi Menneske.

Tukáte

Ingen kommentarer: