tirsdag 17. februar 2015

Det positive og det negative er likt fordelt i alle

Det er nok en del mennesker som går rundt og tror at de er så positive, så positive, til forskjell fra andre som de mener er negative. El Moroya sier at ingen mennesker greier å være like positive til alle døgnets timer. Så ble den myten satt på plass! Tvilen vil også innhente den som føler seg mye bedre og totalt ufeilbarlig 24/7.

Stadig vekk blir mennesket påminnet om ikke å hovere, da hovmod alltid står for fall. Det som arbeider i positiv retning for alle og spesielt for mennesker med denne vrangforestillingen er at de aksepterer feilene sine - det er det eneste som hjelper. Det nytter altså ikke bare å feie det negative under teppet, men ærlig og oppriktig akseptere det som sine egne feilvurderinger.

Læringen tar aldri slutt, så vi må tillate tidligere erfaringer å minne oss på hvor langt vi er kommet og være inspirert til å fortsette veksten og utviklinga. Da vil vi oppdage mer av det naturlige selvet og så konkludere med vår styrke og deretter tenke på den for hver gang en prøvelse krysser vår vei.

Tukáte

Ingen kommentarer: