søndag 22. februar 2015

Belastet politisk leir

Det knaker i sammenføyningene i den borgerlige leiren hva angår det politiske samarbeidet. Avisene kaster seg over dramaene som utspilles - kan liksom ikke få nok.  Slik er det i Anunnakis verden!  Ennskjønt Anunnaki måtte klare seg uten raske dagsaviser, radio og andre hjelpemidler.

Nestlederen i Frp sparker i alle retninger som en vill hest nå om dagen. Der i gården ser det forresten ut til å være bare ville hester og brølaper som tydeligvis ikke forstår politikken og dens vesen. Uenighet er liksom det eneste som siver ut fra regjeringslokalene til dagens politiske kostebinderi. 

Jeg kan godt forestille meg den politiske opplæringa som foregår i partiet Frp. Den er nok kun tuftet på drittslenging om andre partier og deres medlemmer - det er hele opplæringa.  Slik virker det utenifra i allefall og slik virker alle innspillene som når den ytre verden.  

Og slik er det inntrykket vi andre sitter igjen med etter altfor mange år med et slikt parti på den politiske arenaen. Det virker som om det er 'noe' på baklomma som oftest bestemmer temperaturen. Om det er slik, aner jeg ikke - men det virker unektelig sånn.

Litt dannelse i slike partier som så ofte kommuniserer med resten av samfunnet, burde være en selvfølge. Hvorfor denne manglende verdien aldri er å se i Frp er det heller ikke så godt å si noe om.  Lederen virker som om hun er mer fattet, men det kan være skinnet som bedrar. 

Det er utrygt å vite at denne bemanninga står til rors i gamlelandet. Det lar seg ikke gjøre å frigjøre seg fra denne kloa nå, all den tid det er avgjort ved valg på vanlig måte. Det er å håpe at landet er i fokus for det politiske livet og ikke personlige følelser.

Obs'n! 

Ingen kommentarer: