søndag 12. oktober 2014

Vi ser litt på veien oppover ... !

Universet følger vår framgang nøye, og sier seg godt fornøyd med at vi avanserer som vi gjør.  Det som er den største bragden, om jeg skal bruke det uttrykket, er at vi omgjør kroppene våre til bli krystallinsk-baserte. Dermed bringer vi oss sjøl inn i harmoni og balanse. Ikke alle er istand til å oppnå samme resultat, men alle vil vi finne det perfekte nivået for vår kropp. 

Vi er inne i et oppgjørets tid, og det skal godt gjøres å ikke bli trukket inn i andres saker. Om så skjer, så er det om å gjøre å holde seg sentrert, og det er svært viktig å alltid huske å lukke auraen til slutt. Etter som tida går, er det ikke nødvendig med healing lenger.  Kroppene vil fornye seg sjøl i løpet av tida, og mange vil føle at balansen øker - uavhengig av alder.

Til slutt vil alle finne det riktige nivået for å skape både framdrift og utvikling, så de ikke lenger har noe behov for å oppleve de lavere virbrasjonene. Du lærer etter hvert å gå videre til høyere nivåer. Til slutt blir vi enorme Lysvesener, sier SaLuSa. Vi kan se fram til spennende tider som vil gi interessante opplevelser, og kanskje møter vi kjentfolk eller Romfamilien på turen.

Det er så mye spennende å utforske, så arbeidsledige ser det ikke ut til at vi blir. Vi velger den framtida vi helst vil ha for å kunne spre lyset vidt og bredt. Vi fortsetter å stige uansett. En fantastisk reise starter iallefall for jordboeren - med spennende opplevelser i fleng. Deretter er det bare å velge på øverste hylle, hva vi aller mest vil bruke evnene våre på å utvikle. 

Ingen kommentarer: