mandag 13. oktober 2014

Det avlange landet, med den hevngjerrige Regjeringa!

Aldri før har dette skjedd. Aldri før har et slikt vesen blitt valgt til å passe pengesekken i dette avlange landet.  Den gjerrige ruger på pengesekken - passer den ikke, men ruger ...! Jeg har aldri ruget på en pengesekk, så jeg vet ikke hvordan det føles, men hun ser alltid sur og mellomfornøyd  ut nå etter at ruginga begynte. Finansministeren ser altså så langt ut til å ikke stortrives i rugekassen, med pengene godt skjult. Kanskje er det en rugekasse hun har ønsket seg hele livet, kanskje hadde hun falske forestillinger om hvordan en rugekasse kunne nytes!

Det jeg videre ikke forstår, er hvorfor denne regjeringa er så hatefull på resten av folket i Norge? Hva har folket gjort galt, annet enn å stemme denne gjengen inn for å fylle kassene?  Hvorfor vil de gjøre livet så surt og mangelfullt på så mange områder for de som bor og legger igjen sine 'egg' her. For barna som har sine familier her og landet som sitt fedreland. Vet og forstår barna hvilken framtid som venter? Nei, de gjør nok ikke det - heldigvis. Det gode med denne lite ærefulle gjengen som har løyet seg inn i regjeringslokalene er nok at de aldri - aldri mer vil bli valgt på nytt.

Her er et ferskt eksempel på hvilken leder denne røvergjengen har, som har inntatt regjeringskontorene:

"Vi skriver oktober 2014 og i avisene kan vi følge de siste nyhetene i landets tredje største by Trondheim. En fortvilt småbarnsmor henvender seg til statministeren i Norge - Erna Solberg (H) - og spør om hvordan det på best mulig måte kan la seg gjøre å takle hverdagen som småbarnsmor, etter Erna's siste budsjettframlegg. Småbarnsmoren må takle egen uførhet i tillegg til dårlig økonomi som er konsekvensene av regjeringsskiftet. Heller ikke er det lønnet arbeid å oppdrive, i dette tilfellet, for den som er ufør. Etter noen dager kommer svaret fra statsministeren. Småbarnsmoren leser, og tolker statsministeren slik;  "Jeg hører hva du sier, Camilla, og du har rett, men jeg bryr meg ikke." 

Hvilken situasjon er Norge havnet i egentlig - var det en plutselig besvimelse i landet ved siste valg? Dette er jo katastrofe!"

Det er stemmekveget som har det direkte ansvaret for at Norge har fått den økonomiske og ødeleggende tilstanden som råder i landet nå. Men de visste ikke ... Alle opparbeidete velferdsgoder og rettigheter forøvrig er ranet. Hatet lyser ut av det første budsjettet Herr Frekkhet og Fru Dumhet har lagt fram. For at de frekke og de dumme skulle ha ekstra hundretusener å gi til de rikeste i landet, er det som utgjør motsatsen i folket bunnskrapt og vel så det. Hva betyr det for milliardærene å bli foretrukket ved en slik anledning, når de vet at det er en 'etterkrigstilstand' som nå venter den største andelen av folket? 

Kjære Norge - jeg  kan ikke gjøre annet enn å beklage.

Tukáte

Ingen kommentarer: