fredag 17. oktober 2014

SaLuSa 17 October 2014

Den "tidskapselen" vi har befunnet oss i, åpnes snart. Da vil vi være istand til å komme ut, puste fritt - tenke fritt.  Den maskuline energien vil ikke lenger gripe fatt i krigstemaet når de skal samhandle, utjevninga av energi er kommet så langt at det er større bevissthet ved avgjørelser rundt liv eller død. Ikke mer krig! Denne  trenden er starten på besøkene vi venter på. En flott form for glede og åpenbaringer som vil klare opp i mysterier i tidligere historie, får vi vite. Besøk fra det ytre rom har vi ventet på til alle tider, men vi var i vår selvvalgte læringsutvikling og skal ikke drive overilte spill som små barn uten oversikt. Vi skal innta full bevissthet.

Vi er altså bevisst blitt holdt i mørke og også holdt tilbake fra framskritt som kunne forbedret vår verden i stort monn. Men vi er lovet raske forandringer når de en gang starter for fullt.  Vi blir bedt om å tenke stort hva angår framtida på Jorda.  Ja, vi skal tenke stort - kjempestort - vær sikker!  Jorda har så mye å by på, får vi høre, at det vil være nok for eviglang framtid og vi får alle våre behov dekket. Nye oppfinnelser venter også den som står på terskelen til det nye samfunnet, nemlig oss mennesker. Verden åpner seg, langreisene starter, vi boltrer oss - alt er fryd og gammen. Poenget for alle jordboere er at de endelig våkner - våkner - våkner! 

Reisene vil ha et helt annet innhold enn det vi kjenner til, betalingsmidlene vil være helt andre også. Tidligere sykluser har satt menneskene tilbake til nye utprøvinger, det skjer ikke denne gangen.  Vi har fullført en Solar Cykle. Høye vibrasjoner blir tilsvarende høyere når vi kommer riktig på gli.  Ingen familier blir atskilt mot sin vil. Ikke noe kan stoppe opp det som er på gang. Vi har opplevd tidvis nedbremsing, men det er ikke det samme som at det hele stopper opp.  Alle vil vi være der vi befinner oss mest vel.  Opplevelser vil vi fortsette i dette sporet inntil vi legger om kursen av en eller annen grunn. Livet er som historien med lykkelig slutt.

SaLuSa i original på -  www.treeofthegoldenlight.com/new

Ingen kommentarer: