torsdag 2. oktober 2014

Vekterne

Vi går fram mot oppvåkning på Jorda!  Tenk når hele Jorda, jeg mener alle som bor på denne planeten, er våknet eller tilsluttet denne overbevisningen. Antallet som forstår har vært gradvis økende til enorme høyder. Denne økningen gir en effekt som kaster glans i alle retninger. Vi kan like gjerne se for oss at vi har ei lysmast hvor det skinner strålende lys fra enten våre tanker er høyt oppe eller lavt nede. 

Vi kan like gjerne forsone oss med vår tilstand, vi er ekstremt kraftige vesener.  Hvor mange er det som egentlig er overbevist om dette, og som tar det som en naturlig del av livet. Mennesker er enormt sterke, og uttrykket sterke betyr i denne sammenheng at det er menneskets evner som er istand til det meste. Dersom vi velger å ta denne evnen i bruk, lytte til den indre stemme, finner vi det vi søker.

Livet er på valgarenaen hele tida. Vi begrenset oss og dro til en planet i 3D, hvor våre evner ble etterspurt i enhver sammenheng. Vi tok i bruk våre evner slik vi mente det var riktig - vi bygde oss en kjempesterk illusjon og levde lykkelig i tusenvis av år. Så skjer det at noen begynner å glippe med øynene og lure på om dette helt stemmer. Illusjonen holder på å slå sprekker, og vår forundring stiger og stiger.

Drømmer ender alltid med at drømmeren til slutt våkner og slår øynene opp. Så også med oss som kom til planeten Jorda og bygde oss en råsterk illusjon. Trodde vi. Nei da, livet handler om valg, og når mennesket slår øynene opp står det midt i en valgsituasjon. Der vi er nå. Mennesket våkner og kastes rett inn i valgets kval. Det er ikke mulig å sove lengre, nå skal vi på planeten Jorda - våkne, stå opp og forstå.

Drømmen var verken råsterk eller hadde noen annen form substans. Den var som drømmer flest noe vi syslet med mens vi sov, og forsvant når vi våknet. Derfor er det nå tid for å innse hva den sovende i virkeligheten er - et sovende allmektig vesen som våkner opp og må ta et nytt valg. Vi må innse at vi er større og sterkere og har evner langt utover det vi har innbilt oss. Våkn opp og ta valget ditt, menneske!

Og vi våkner og vi våkner.  Nå er det horder av oss som har våknet og som vekker alle rundt oss. Vi er som alarmklokker som ringer stadig vekk.  Vi roper ut, nå er det på tide å våkne. Det er på tide at du menneske, reiser deg opp, ser deg rundt og finner ut hva som holder på skje. Det er store oppvåkninger på gang - titusener hver dag. Ta valget å våkne nå - våkner du ikke, så er også det et valg! Kom igjen!

Tukáte

Ingen kommentarer: