onsdag 22. oktober 2014

Solformørkelse 23 oktober 2014

Kort-kort oversikt i full fart ...

Det er en tung tid nå igjen med rensing og tunge energier, som munner ut i mye negativitet som gir maktesløshet, desillusjonerthet, sinne, tvil, slevfordømmelse og dyp introspeksjon.  For andre som er balanserte blir energien forsterket og gir god mental klarhet. Solformørkelsen 23. oktober gir mye energi som ikke bare skal mottas, men også brukes!  Energien er full av guddommelig livskraft som revitaliserer.

På den nye jorda har krystallnettet overvunnet det magnetiske nettet og det vil si sterkere energi som kommer oss mennesker tilgode. Vi lever i ei tid hvor planetarisk innflytelse kombineres med kosmiske krefter som vanligvis - ikke - forbindes med intens rensing. Det vi har fortrengt kommer til overflaten for å konfrontere oss. Det er ei tid for overdrevne reaksjoner. Energien er preget av ytterligheter, kan du si.

Energien gir oss høyere vibrasjoner som virker på tankegangen, og at det er både måneformørkelse og solformørkelse med bare dagers mellomrom danner et bredt felt med konsentrasjon av energi som gir en kraftig intensitet som gjennomsyrer virkeligheten vi lever i. Formørkelser generelt avgir bølger av energi som påvirker menneskeheten om en tror det eller ikke. Vi kommer ikke unna.

Intense følelsesmessige tilstander frigjøres i menneskene under slike prosesser som det vi er inne i nå. Formørkelsen formidler også energi som kan virke stabiliserende på hormonelle ubalanser. Energien i slike formørkelser påvirker den menneskelige biologi og følelsesliv og har mye større betydning for mennesket enn vi tenker over. Cellebevisstheten i den fysiske kroppen fungerer biologisk og påvirkes av den grunn.

Brukt fornuftig vil energien være en kilde til klarhet og åndelig vekst. Rug ikke over det som er negativt, men ha lyse tanker og forkusere på å skape et så lyst og lett liv som mulig. Bruk ikke tida til å dynge deg ned i depressive tanker og følelser, det har ingen hensikt. Bruk denne tida til meditasjon og til å fokusere på målene dine. Livskraften er større under slike formørkelser - dra nytte av det!

Ingen kommentarer: