søndag 12. oktober 2014

Mens vi venter på ...

De siste 10-15 årene har det haglet med løfterike meldinger. Nå -  NÅ - er det rett før det STOOORE gjennombruddet på Jorda!  Et gjennombrudd Menneskeheten aldri har sett maken til! Det vi venter på er så bra, så bra, og det beste er at det snart skjer - her på Jorda, tenk!  Men hva skjer ... ?  Ikke en døyt.  Men det kommer flere meldinger - rett om hjørnet er igjen det løfterike og oppmuntrende på gang. Nå, kjære du, nå skjer det skjønner du.  Nå kommer de vi alle, ja, hele verden venter på. Nå er de her - øyeblikkelig.  Og tida den går - og går ... ikke noe skjer av det lovede løfterike - ikke snurten av en utomjording noe sted.  Hvorfor er det så mye som ikke stemmer som kommer til oss menneskekryp nå.  Hvorfor er det opprør, rett og slett - opprør i verden - opprør i hodene på folk - ville Vesten ganske stadig vekk. Er det en styrkeprøve på gang.  Siste testen ...?   

Kan det rett og slett være slik at ingen lenger er til å stole på. Er det avlegs å holde ord. Kanskje har det skjedd en revolusjon som vi ikke har fått med oss.  Kanskje er den nye tida slik at alt bare flyter - spørsmål og svar sendes ut og lander helt vilkårlig ett eller annet sted, men ikke der vi etter gammel sedvane kjenner til denne prosedyren. Så det å snakke sammen er noe helt annet enn det vi har lært.  Det blir bare mer flytende alt. "Alt flyter", var det en som sa en gang - det var Heraklit - nå flyter det skikkelig.  Det som flyter er tomt og innholdsløst, luftig og labert, uten substans. Det er ikke til å tro. Verden er tappet for innhold, menneskene likeså. Hva med dyra, smitter det over på dem også. Er det energien som forårsaker denne endringa, så blir dyra også påvirket i samme slengen. Drar vi gjennom et "Ingenmannsland" nå kanskje, drar over grensa til det "Forjettede" landet.  Er det slik det er?

Men vi tviholder på Oppvåkninga! Den må være innenfor rekkevidde nå. La oss våkne opp på egen hånd da, ikke gå her og vente på en eksakt OPPVÅKNING. Det kan være bare luftig tankespinn. I det øyeblikket vi forstår hva som skal skje, kan vi Våkne. Vi forstår at menneskene skal VÅKNE .  De skal forstå det de ikke har forstått, og de skal begripe at vi ikke er slengt inn på ei kule for bare å rulle rundt en viss tid og så er det slutt. Det er ikke slik det er, kan ikke være slik, det er for dumt og likner for mye på slik vi har holdt på her på planeten i vår uvitenhet. Nei, nå er det andre retninger dette livet på Jorda skal ta. Det er noe helt nytt som er på gang, noe vi ikke helt greier å tenke oss ennå. Men det kommer. Det er det vi venter på. Den andre vrien, rett og slett, slik det er lagt opp til bak vår rygg, men som vi nå skal forstå. Som vi nå skal avsløre og gi vårt besyv til. 

Ingen kommentarer: