fredag 24. oktober 2014

SaLuSa oktober 2014

De gamle energiene begynte å trekke seg tilbake tidligere iår - 2014.  Store endringer er underveis, sier SaLuSa. Mange prøver hardt å finne en mening med dette livet, men i uroen som skjer er de forvirret og ute av stand til å se noen framtid i noe. Nå er det energier på vei ut, og det er energier på vei inn - noe som ikke gjør det lettere for folk å få noen forståelse av hva som eksakt skjer. Etterhvert vil det bli lettere å skape forandringer i samfunnet slik at folk ser det. Prøv å se 'utover' denne endringen, sier SaLuSa, det er mange fra de høyere nivåene som er her for å hjelpe, men de er avhengige av vår aksept. Den er verre å få i dette virvaret som er oppstått nå. Vi mennesker har vært egenrådige. Vi har helst gått våre egne veier. Vi har foretrukket å operere alene. Historie er i realiteten for menneskene å se tilbake på sine valg, sier SaLuSa.

Idag møter vi en helt annen situasjon, med mer medgjørlig energi og en endring til fred som ikke lar seg stoppe av noe. Framskritt innenfor teknologi er på beddingen og menneskets utvikling vil gjøre store hopp framover. Vi skal stå på fortsatt. Vi har levd uttallige liv i forskjellige omstendigheter, og vi har mottatt stor hjelp fra guidene våre. Nå høster vi fordeler av slik erfaring og mange trenger ikke flere inkarnasjoner i lavere virbrasjoner for læring. Nå er vår lange reise snart overstått og vi er i Lyset.  Hele universet venter oss. I motsetning til tidligere, så vet vi nå at denne reisen får en heldig utgang. Endringer finner sted hele tida, og mange kjente fra tidligere inkarnasjoner hilser oss velkommen inn i rekkene. Vesener fra Galaktisk Føderasjon har fulgt våre hopp og sprett tett og hilser tilbake.

Alle sjeler er EN, og av den grunn er alt det vi gjør mot andre noe vi gjør mot oss sjøl. Menneskene kan ikke skilles fra hverandre på noen måte, det eneste unntaket er når krefter høyere enn menneskets tar over. Slik har det ofte vært ved slutten av en syklus, da har krefter over oss tatt føringen. Det betyr likevel ikke å forstyrre vår frie vilje. Hele tida er det påvirkninger som vil tiltrekkes slik at frie valg har sin mulighet. Det er spennende tider og Den Nye Tidsalderen dukker opp raskere enn noen gang, uavhengig av hva som skjer på Jorda. Flere menneskere enn tidligere utvider nå sin bevissthet, sier SaLuSa. Lyset er stadig voksende på Jorda. Vi løftes ut av mørke og dårlig sikt til fordel for Lys og klar sikt. Det er helt uunngåelig at vi ikke går videre og tar vår naturlige plass i høyere vibrasjoner.

Les originalen her;  New Page 2

Ingen kommentarer: