tirsdag 21. februar 2012

Vår statsminister har mange forskjellige jern i ilden ...


Nyhetsspeilet har dette "Hjertesukket" idag:   Åpent brev til tidligere justisminister Storberget.  20. 02. 2012 16:31 · Kari Sparhell


Kommentarene er mine!

Kari Sparhell:  "Diagnosene blir foreslått og verifisert etter håndsopprekning i den amerikanske psykiatri-klubben! Sjekk dette selv! Det  finnes ikke noen tester som kan påvise disse ”sykdommene."


At de såkalte mørkes fangarmer driver sin utstrakte virksomhet på en drepende måte, er det uendelig godt å få bekreftet og annonsert.  Og at de ikke bare kan lokaliseres til Amerika, er det også godt å få på trykk.  At de er midt blant oss, er det kanskje verre å fordøye? 

Kari Sparhell har her lagt fram en meget godt skrevet og klar analyse av forholdene for ei gruppe mennesker.  Her kan vi se hvordan det går dem som i uvitenhet oppsøker et eller annet vesen innenfor det som i dette landet er gruppert under Helse ...   Nå må da hele landet snart våkne!

Og så kommer familien (far, datter og sønn) Stoltenberg til syne blant  The Rockefeller Foundation o.a. likesinnete!  Stoltenbergs driver hemmelige eksperimenter i eugenetikk!  Kan dette også vise seg i forslagene som legges fram på Stortinget, og som bokstavelig talt på død og liv skal tvinges igjennom? 

Kari Sparhell sender brevet til eks justisminister Storberget, og sier på slutten: "PS: Jeg vil for egen regning anbefale at du søker litt i disse emnene: The Rockefeller Foundation, Bill Gates, Nasjonalt Folkehelseinstitutt, WHO, Glaxo-Smith Kline, GAVI,  Thorvald, Camilla og Jens Stoltenberg, eugenetikk, hemmelige eksperimenter med mennesker betalt av CIA, psykiatri på avveie, «tvang» kalles «frivillig» i psykiatrien (Brennpunkt), f.eks,  for om mulig å finne noen sammenhenger og mulige årsaker til Det norske psykiatriske drama. DS"



Ingen kommentarer: