torsdag 11. desember 2014

Skråblikk i hytt og pine ...

Værgudene slår rundt seg med full storm her, og orkan der, og et regn som bløtlegger alt etterpå for flere år framover. Er det noen mennesker som har gjort seg fortjent til en slik skyllebøtte fra oven (oven som i tillegg bare er illusjon!) Hva skal dette bety? Jeg tror alle slike fysiske utskeielser som vær og vind, kastes i ansiktet på oss for at vi skal lære, virkelig forstå hva det dreier seg om. Tenke konstruktive tanker rundt mennesket i den store verden. Konstruktive tanker ja ... !

Vi skal ikke gå rundt som sombier og ikke forstå noe som helst av alt det som rører seg rundt oss. Alle kreftene vi går oss på eller som går seg på oss. Krefter som tar seg tilrette og skader den velbrukte menneskekroppen slik det alltid har blitt gjort. Eller oppvåkninga kan skje på et psykisk/åndelig nivå, hvor vi begynner å reflektere over hva vi egentlig holder på med? Er det ikke noe bedre enn dette å ta seg til? Det er ikke slikt det er spørsmål om nemlig, i dette livet.

Jo da, det er mulig å få passet sitt påskrevet av oss sjøl, hvis det er dét vi er ute etter. Nei da, vi små krypere bare lever vi og er ikke ute etter noe verken spennende eller uspennende. Vi bare lever et liv om gangen, sirkler rundt på planeten og sklir innom forskjellige gjøremål med en arm her og en der for å kaste noe ut av veien som kanskje vil hefte oss når vi passerer. Forøvrig så har vi det strålende - vet forresten ikke hvor strålende det er heller.

OK, vi slipper å tenke mye eller litt mindre - ingen opptelling. Vi fyker rundt som papirbiter som blåser i vinden, som om vi leker med hverandre. Men er det dét vi gjør da?  Nei, langtifra. Folk fra 3D leker ikke med andre fra 3D! Folk fra 3D nei. Ikke tale om - tenker ikke slike tanker en gang! Folk fra 3D holder 3D-stilen, går den veien nesa peker til enhver tid. Går og går. Eller klatrer over og klatrer under og tror oss så flinke. Vi bryner oss! Hva bryner vi oss til?

Den fine balansen mellom statlig og halvstatlig eiendom er en kunst slik den fungerte i det norske samfunnet. Nå er denne ordninga i misunnelige hoder og hender, og smadres litt for hver dag som går. Det er ikke nødvendig for noen å se til Norge for å lære om et velfungerende politisk apparat mer. Det finnes ikke lenger på det norske markedet. Dette takket være en gjeng folk som styrer uten politisk fintfølelse. Vi setter vår lit til den nye energien - måtte den komme i kjempestore doser.

Det er godt at det i store deler av verden nå er slutt på å la seg styre av den primitive tankegangen som er å yppe til krig. Dermed kan vi gå mot ryddigere og roligere tider på hele planeten, hvor livet vil flyte velordnet avgårde. Hele den menneskelige naturen vil sannsynligvis bli påvirket av ny ro i den innkommende energien, med harmoni som resultat. Jeg mener det kan påvirke alt på den måten at endringene tar form på flere vis. Nye endringer vi ikke har tenkt på.

Det virker svært logisk at den forflyttinga av energi som har foregått i og med flyktningestrømmene verden over, har endt opp med nyordning i all energien på de stedene som tar imot nye mennesker. Alt er kjærlighet og da er det snakk om kjærlighetsenergi som sirkler og bytter plass på jorda. Det er ikke så enkelt å forstå i første omgang at alle er EN. Det første vi lærer på skolen er å telle, og dermed er vi i kjøret med alltid å telle smådeler og ser ikke det store bildet. Men det store bildet kommer.  

Igår fikk Malala gull for at hun har blitt skutt i hodet og har stått opp igjen og fortsatt står imot de mennene som ville, og vil, drepe henne - bare barnet. Ung er hun fortsatt, men har bråvåknet av skuddet og ble voksen i tankegangen på et blunk. Det var ikke tankegangen som ble rammet! Så nå er hun mye farligere for mennene enn hun var før hun ble skutt!  De har ikke full oversikt - det er for mange falarier med tøymetre de har å fløyke seg bort i - mennene! Malala har det helt klart hun!

Ja, det er slik vi må tenke alle sammen - enkelt og sylskarpt.  Skarpe tanker bruker ikke flere kalorier enn sløve tanker, men de er mye farligere å bli truffet av - iallefall om du er mann!  Hvorfor?  Nei, si det. Har du forresten hørt om en viss herr Nemesis? Ja, han skal være på farten over de store heier han også - akkurat som Peer Gynt i sin tid, men kanskje i et litt annet oppdrag. Det er forresten ikke godt å si om oppdragene er så forskjellige. Nei, det er slett ikke sikkert det! 

Det er tider for å glede seg av mange forskjellige grunner. Jeg vil ikke ramse opp en eneste en av dem, da jeg lett kan glemme noen. Men med én eneste Malala skulle det kunne la seg gjøre å skape tusener av nye malalaer rundt om i verden - denne verden av menn som nå kommer i hardt vær uansett hvor de snur og vender på seg. For ikke å snakke om hvor pinlig det blir for mennene om de møter en skokk med malalaer over store deler av verden. Da har herr Nemesis vandret banen rundt.

Tukáte

Ingen kommentarer: