lørdag 20. desember 2014

SaLuSa, 19. Desember, 2014

Vi kommer til dere for siste gang i dette året, et år som andre før det, har føket forbi som et hurtigtog, ettersom tiden fortsetter å gå fortere enn noensinne. En del av dere som har opplevd livets oppturer og nedturer gjennom lang tid, er uten tvil fornøyd, særlig nå som slutten på denne syklusen er her. Naturligvis er endetiden kaotisk mens forandringene finner sted, men det er ingen enkel sak å bringe forandringene inn når så mye negativitet er i ferd med å bli renset vekk. De høyere energiene bringer imidlertid positive forandringer inn og de er allerede følbare. Som vi ofte har antydet for dere, så vil det kommende året kjennetegnes av implementeringen av mange av dem, selv om vi har restriksjoner på hva vi kan gjøre, inntil Illuminati er plassert på et sted hvor de ikke lenger kan blande seg inn i deres fremskritt og utvikling. Det er mye som foregår for tiden som vil føre til full seier over de mørke Sjelene, som ikke vil være i stand til å fortsette sine planer om å gjøre Menneskeheten til sine slaver.

Ankomsten av Lys-Byen i Sedona vil åpne veien for enda mere utvikling som vil vise uten skygge av tvil at den Nye Tidsalderen har kommet. På et tidspunkt som ennå ikke er fastlagt, vil Verdens-Fred bli proklamert og opprettholdt ved hjelp av den Galaktiske Føderasjonens nærvær. Tvungne forandringer i regjeringer verden over vil sørge for at Lyset vil innta viktige posisjoner som vil sikre at forandringene blir gjennomført etter intensjonen og på ingen måte hindret eller nektet å skje. Endetiden i denne syklusen er av ytterste viktighet for fremtiden deres og vi vil sikre at den fortsetter i overensstemmelse med Guds ønsker. Til forskjell fra tidligere sykluser vil denne oppfylle sine løfter, fordi dere nå er klare til et kjempesprang fremover og inn i Lyset.

Det finnes bare én Skaper av Alt Som Er og den ene Gud i dette Universet, uansett hvilket navn dere måtte ha satt på dem. Derfor er dere Ett med Alt Som Er og dette er verdt å merke seg når dere blir utfordret med hensyn til deres tro. Til slutt vil alle forstå og akseptere sannheten om deres opprinnelse og slik vil det være uansett hvor dere reiser i de høyere dimensjonene i Universet. Foran dere ligger tallrike muligheter til å søke det dere ønsker og til å utforske det storslagne i en overflod av livsformer. På Jorden har dere levd et meget begrenset liv og andre sivilisasjoner har ikke fått lov til å blande seg inn i den Overordnete Planen for deres evolusjon. Av nødvendighet har dere imidlertid hatt en begrenset kontakt med Utenomjordiske og blitt vant til å se skipene deres på himmelen. Dere vil etablere full kontakt med dem i tidens løp, men det er mye som må komme på plass før det blir mulig. Men tiden frem til dette vil være spennende for dere etter hvert som dere gjør raske fremskritt i deres evolusjon.

Nå er tiden kommet for Lysarbeidere og alle sjeler å opprettholde sitt nåværende evolusjonsnivå og vite at hvem som helst når som helst kan gjøre et kjempesprang fremover. Vit at alle sjeler med tiden vil finne sin riktige plass i Universet, som vil tilby de mest gunstige forhold for deres planer for videre utvikling. Naturligvis eksisterer ikke tiden, slik dere kjenner den, i de høyere dimensjonene og dere vil finne at alt er i Nået. Disse nivåene er ikke fremmede for dere ettersom dere kom fra dem før dere inngikk avtale om å oppleve og erfare de lavere vibrasjonene. Med andre ord er dere alle i ferd med å oppleve det dere gjorde avtale om å gjøre, men den lange syklusen i de lavere dimensjonene går nå mot slutten etter hvert som den nye syklusen tar over.

De fleste av dere har levd mange, mange liv på alle ulike nivåer, som ledd i deres erfaring og læring i de lavere vibrasjonene. Dere har gjort erfaringer i mange ulike roller i samsvar med hvilke som ville gi dere de beste utviklingsmuligheter. Dere kan være forsikret om at dere har hatt storslåtte liv hvor dere hadde alt hva dere trengte, men at dere også har hatt liv i “nød” som skapte balanse med hensyn til deres læringsbehov. Til slutt vil erfaringene deres være i fin balanse og dere vil ikke søke rikdom utover det dere har behov for, men simpelthen bare det som er nødvendig i den situasjonen dere befinner dere i. I de høyere dimensjonene finnes ikke de samme utfordringene ettersom dere med tiden vil kunne benytte tankens kraft til å manifestere akkurat det dere trenger i øyeblikket, og mer enn det når det er nødvendig. De høyere dimensjonene er deres sanne hjem og en myriade av ulike opplevelser venter dere, i samsvar med deres ønsker.

Deres oppgave er nå å være positive uansett hva som skjer omkring dere og hjelpe andre gjennom den kommende perioden slik at de kan forstå hva som skjer. Deres nærvær kan løfte andre opp ved å bringe en ro inn i deres liv, slik at de også kan hjelpe. Det vil ikke være lenge før det blir helt åpenbart at forandringer er i ferd med å skje som er til fordel for helheten. De viktigste av dem vil dukke opp når Pressen blir i stand til å rapportere nøyaktig og sannferdig om det som skjer, hvor de tidligere var sensurert av Illuminati og deres medløpere. Fjernsynsnyhetene er heller ikke til å stole på, men dette vil også forandre seg om relativt kort tid. Gjennom mange år har dere blitt desinformert og villedet med hensikt, og ofte blitt foret med direkte løgn, slik at Illuminati kunne manipulere hendelser som hadde betydning for deres fremtid. Denne situasjonen vil etter hvert opphøre å gi dere problemer og da vil dere kunne glede dere over en nyfunnet frihet.

I mellomtiden utfører vi med glede våre oppgaver, vel vitende om at deres frihet fra de mørkes undertrykkelse kommer stadig nærmere. Dere har fullført deres tjeneste i de lavere vibrasjonene, og nå er det ingen grunn til å se seg tilbake, ettersom deres vei fremover er sikret. Størrelsesordenen og omfanget av forandringene vil være overraskende for de fleste sjeler og vi føler oss privilegerte som kan være til sted i en slik monumental tid i deres evolusjon. Dere har den mest vidunderlige tid foran dere og dere er skjebnebestemt til å gjenforenes med oss, dersom det er deres ønske. Med alle deres erfaringer har dere kvalifikasjoner som gjør at dere kan tjene Lyset i mange posisjoner og på mange områder. Drivkraften deres vil vær ønsket om å tjene andre, men dette vil på ingen måte virke begrensende på deres ambisjoner eller behov for å søke nye erfaringer. I de høyere vibrasjonene kan levetiden forlenges enormt, slik at dere kan gi dere i kast med oppgaver som krever mer av deres tid.

Kjære Sjeler, gå rakrygget og la dere ikke bli trukket ned uansett hva som skjer omkring dere. Dere er en Øy av Lys og har kapasitet og evne til å spre Kjærlighet og Harmoni hvor enn dere er. Deres nærvær oppløfter andre og vibrasjonene deres vil spre en mild oppløftende energi som vil skape en beroligende og lykkelig følelse hos andre. Alle mennesker ønsker å hjelpe andre, men ofte greier de ikke å møte de krav som stilles til dem. Gjør det dere kan, selv om det bare er noen vennlige ord, for disse vil løfte folk opp. Straks dere er sentrert i Lyset vil dere helt naturlig spre det omkring dere og det vil omfavne mennesker selv om de befinner seg et stykke fra dere. Lyset er den mektigste kraften i Universet, men på det nåværende tidspunkt er dere overhodet ikke i nærheten av å nå deres fulle potensial.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og sender dere hilsener og de beste ønsker for denne tiden av året hvor dere kan glede dere over festligheter og feiring sammen med deres venner og familie. Spennende tider ligger foran dere og et nytt år som er svært løfterikt.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif

Ingen kommentarer: