søndag 7. desember 2014

En liten fabel om "Hagen blant hager"

Tenk om det er sånn!

Nå er vi altså der vi har snakket om, ventet på, og skrevet side opp og side ned om hvordan det skal bli når vi inntar dette stedet.  Det er det vi er i ferd med å gjøre nå, og mine tanker bryr seg liksom ikke om å følge med i dette oppløpet lenger - tankene stopper opp og sier hit og ikke lenger vil vi følge med. Nå vil vi bare nyte det som er, det fine været, den klare lufta, den smellfine temperaturen - det er bare blomstene på marka som mangler. 

Tankene må bruke lenger tid på innflyttinga som står for døra. Det er ikke det at det er noen tvil i tankene, over hodet ikke, men nå slapper de av, nå er vi der, og det som gjenstår er å orientere seg i det nye landskapet og det haster ikke så enormt. Vi vet! Poenget er at vi er på det riktige landingsstedet. Det vet tankene og slapper derfor av. Alt hastverk er over. Nå er det bare å orientere seg i hagen! Og hvilken hage!  

Navnet begynner på E - og så må du sjøl knekke resten av nøtta. Det bør gå ganske radig det.  Velkommen til hagen, med navn som begynner på E.

Tukate

Ingen kommentarer: