torsdag 3. desember 2015

Vi er frie mennesker nå! 10 Men, 8 Yaxk’in, 12 Manik

En global tilbakestilling vil vise, og utløse, en økning av valuta i edelt metall.  Vi nærmer oss nemlig starten på en ny æra av Lys på Jordas overflate.  Den mørke kabalen har bevist at den ikke er istand til å beseire det de innbiller seg at de lett kan ta herredømmet over. Nå blir det heller store omkalfatringer på Jorda - til menneskenes beste!  Menneskene er fri - og kan nå bare kaste den ene tvangstrøyen etter den andre - kan det bli bedre?  Vi er fri - tenk over realitetene i dette!

Nå kan vi snakke om gjennomsiktig banksystem!  Hvem trodde vel at det skulle bli en realitet - få kikke i paulunene til de mørke oligarkene?  Nei, ingen vet hvor haren hopper! Til tross for dette, så har vi betalt en alt for høy pris som det er - det får vi heller erstatte med kjærlighet!  Vi lever i øyeblikket etter beste evne, og håper vi suverent greier en positiv overgang - alt det negative tatt i betraktning.  Vi har dog ikke klart oss uten den gode hjelpen vi har fått fra Sirianerne og deres allierte. Takk!

En liten oppsummering:

*Mørke taper terreng!   *Nå er de mørke beseiret!   *Jordboeren er en spesiell type! *Sirianer!   *Stor selvtillit!   *Kreativ kraft!   *Positivt fokus!  *Forblir trygg!   *Vi er Sirianere og frie mennesker på Jorda!  *Vi har vært på Jorda for å hjelpe den, Gaia, til å stige!

Sheldan Nidle
Ronna Herman

Tukáte

Ingen kommentarer: